Astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. novembar: Rakovima se kvari raspoloženje!

Device se nalaze pod pritiskom, Ovnovi imaju dobar odnos sa voljenom osobom

Zanimljivosti
11:04h Autor:

OVAN

Možete da očekujete veoma povoljan dan za ostvarenje novih, važnih poslovnih kontakata. Imate dobar odnos sa osobom koju volite. Moguće je da ćete u narednom periodu početi da živite zajedno. Nema zdravstvenih problema.

BIK

Iako ste zabrinuti za neke probleme iz prošlosti imate utisak da se stvari ipak polako vraćaju na svoje mesto. Nova ljubav vam dolazi i zadovoljni ste zbog toga. Jako vam je važno da ponovo budete voljeni. Pad imuniteta je moguć.

BLIZANCI

Pred vama je prilika da napredujete. Ako ste u potrazi za poslom, imaćete pomoć od strane nekog poznanika. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sa jednom Vagom ući u flert. Nema većih problema sa zdravljem kod vas.

RAK

Pred vama je naporan dan, na poslu vlada tenzija i vi se osećate kao da su sve obaveze pred vama. Manji nesporazumi sa voljenom osobom vam kvare raspoloženje. Imate utisak da će vas svađe udaljiti. Problemi sa probavom.

Ovaj horoskopski znak je savršen prijatelj: Morate ih imati kraj sebe!

Dnevni horoskop za 12. novembar 2018
Dnevni horoskop za 12. novembar 2018foto: Shutterstock

LAV

Naporan rad i trud se zahtevaju od vas, a vi se ponekad osećate kao da ne želite toliko da se trošite na poslu. Voljena osoba će vam pokazati njeno viđenje zajedničke budućnosti. Povedite računa o zubima.

DEVICA

Moguće je da se nalazite pod pritiskom i da vam je teško da dođete do svih zacrtanih ciljeva na ovom polju. Skloni ste svađama sa voljenom osobom i svaka sitnica vam smeta. Njoj smeta vaš cinizam. Povedite računa o leđima.

VAGA

Vaša napetost i nedostatak samopouzdanja mogu da budu ključni razlozi za poslovni neuspeh. Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate komplikovan odnos. Moguće je da je u pitanju veza na daljinu. Mogući problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete sa poslovnim partnerom imati neke svađe i rasprave koje će vam pokvariti raspoloženje. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja vam je na neki način nedostupna. Osećate se generalno dobro.

Čuva tajne i veran je do groba: Na ovaj horoskopski znak uvek možete da se oslonite!

Dnevni horoskop za 12. novembar 2018
Dnevni horoskop za 12. novembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Vama dolazi prilika da stabilizujete svoju zaradu. Pred vama je jako povoljan period za poslovno polje. Imate odličan odnos sa osobom koju volite i zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Odlično se osećate danas.

JARAC

Nije preterano povoljan dan pa se potrudite da oko posla uradite samo ono osnovno, što se baš mora. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je vrtoglavica i nizak pritisak.

VODOLIJA

Prilično ste nervozni i možete biti skloni reagovanju u afektu, kao i problemima na polju posla. Naglo se menjaju okolnosti i više niste sigurni da li voljenoj osobi možete da verujete ili ne možete. Mogući su srčani problemi.

RIBE

Imate utisak da su neke poslovne kočnice zacementirane i da ih ne možete otkloniti ali to vam se samo čini. Iako ste želeli stabilnu vezu i sigurnost, sa trenutnim partnerom ste dobili sve ono što je nasuprot tome. Problemi sa stomakom.

Evo šta nam donosi mlad Mesec u Škorpiji: Većina će se oduševiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs