astro prognoza

Dnevni horoskop za 13. septembar: Devicu čeka poboljšanje zarade!

Ovan očekuje pomoć, Bika čeka poznanstvo sa Strelcem ili Jarcem, Lav ima dobru komunikaciju sa kolegama, Jarcu je potreban kraći odmor

Zanimljivosti
11:02h Autor:

OVAN

Oslanjate se na svoje saradnike i očekujete da ćete od njih dobiti pomoć koja vam je neophodna. Voljena osoba se ne ponaša dobro prema vama već neko vreme i sve ukazuje na to da ćete imati novu krizu. Dobro se osećate.

Ne propustite: Dnevni horoskop za 14. septembar: Lavu će se ukazati prilika za novo radno mesto!

BIK

Imate neke važne poslove u panu za današnji dan i jako vam je vano da budete maksimalno skoncentrisani. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Strelcem ili Jarcem. Pad imuniteta bi mogao da vam stvara probleme.

BLIZANCI

Nećete imati previše posla pa ćete biti u prilici da se odmorite i opustite tokom današnjeg dana. Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete priliku da joj pokažete emocije. Problemi sa aritmijom.

RAK

Nova dešavanja na poslovnom planu mogu biti na neki način konfuzna. Ne znate kako da se postavite. Odnos sa voljenom osobom postaje bolji i nadate e da ćete u budućnosti imati šanse da napredujete. Povedite računa o stomaku.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2018
Dnevni horoskop za 12. septembar 2018foto: Shutterstock

LAV

Komunikacija koju imate sa kolegama je jako dobra i možete da očekujete da ćete uz njihovu pomoć rešiti neke važne stvari. Nije vam lako da pokažete otvoreno svoja osećanja prema simpatiji. Izbegavajte cigarete.

DEVICA

Očekuju vas neke lepe vesti kada je u pitanju vaše polje posla. Moguće je i da ćete uspeti da dođete do poboljšanja zarade. Otvoreno pokazujete osećanja koja imate prema partneru i uživate u ljubavi. Povedite računa o unosu šećera.

VAGA

Očekuju vas manja otežanja koja možete da prevaziđete ako budete maksimalno skoncentrisani na posao. Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Maksimalno se trudite da joj ugodite. Moguć je nizak pritisak.

ŠKORPIJA

Povedite računa o tome da ne preterujete u zahtevima vezanim za posao jer sada ne možete da dobijete sve ono što želite. Još uvek niste sigurni da li želite da se upustite u vezu sa osobom koja vam se dopada. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje jer biste mogli da budete izigrani na neki način. Osoba koja vam se dopada može delovati malo distancirano u odnosu sa vama. Osetljive kosti i kičma vam stvaraju probleme.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2018
Dnevni horoskop za 12. septembar 2018foto: Shutterstock

JARAC

Moguće je da danas stvari na poslu ne idu onako kako ste se nadali i da vam je potreban kraći odmor i predah. Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan gest prema voljenoj osobi. Povedite računa o unosu tečnosti.

VODOLIJA

Ne očekuje vas povoljna situacija pa bi bilo najbolje da e tokom današnjeg dana ne bavite važnim odlukama. Ukoliko već imate partnera, razmišljate o tome da vašu vezu krunišete brakom. Problemi sa holesterolom.

RIBE

Niste zadovoljni situacijom i želite da menjate radno mesto. Uskoro će vam se ukazati odgovarajuća mogućnost. Ne želite da izgubite partnera ali vidite da vaša veza više ne ide u dobrom pravcu. Proveravajte krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs