Astro prognoza

Horoskop za vladavinu Sunca u Devici: Detaljna predviđanja za ljubav, posao i zdravlje do 22. septembra!

Rakovi su sumnjičavi i podozrivi kada je reč o načinu na koji voljena osoba provodi slobodno vreme, u vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, Vagama rastu šanse da uvećaju iznos na bankovnom računu

Zanimljivosti
Autor:
Horoskop za vladavinu Sunca u Devici: Detaljna predviđanja za ljubav, posao i zdravlje do 22. septembra!
Foto: Shutterstock

VAGA (23. 9. - 22. 10)

POSAO

U prvoj polovini perioda neće vam biti teško da privučete pažnju potencijalnih investitora koji su zainteresovani za ulaganje u zajednički posao. Saradnja sa strancima donosi vam mogućnost putovanja i uvećanja prihoda. Ako ste student ili sportista, trebalo bi da iskoristite nove šanse, što se odnosi i na Vage koje su zbog posla prisutne u javnosti. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, rastu šanse da uvećate iznos na vašem bankovnom računu.

LjUBAV

Važite za jedan od najšarmantnijih znakova, zbog čega se suprotni pol jednostavno "lepi" za vas. Vaš vladalac Venera donosi vam kontakte i poznanstva sa uglednim i uticajnim osobama, među kojima je i neko ko će da privuče vašu pažnju. Susret sa starom simpatijom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, neće vas ostaviti ravnodušnim. Jedan neuhvatljivi Strelac ili duhoviti, šarmantni Blizanac, pokušaće da privuče vašu pažnju.

ZDRAVLjE

Moguće stomačne tegobe.

ŠKORPIJA (23. 10. - 21. 11)

POSAO

U ovom periodu možete da se nađete pred novim profesionalnim izazovima ili promenom posla, odnosno radnog mesta. Prelazak vašeg vladaoca Marsa preko Jarca, može da vam donese saradnju sa strancima, naročito ukoliko se bavite medicinom, farmacijom ili naučnim radom. Sa planetom novca u astrološkom polju tajni i Merkurom u Devici, posle 6. septembra trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, rasprave sa nadređenima i saradnicima na poslu. Potrudite se da uspostavite bolju saradnju sa mlađim saradnicima.

LjUBAV

Na nekom putu moguć je susret sa ambicioznom osobom, sportistom ili bankarom. Spremite se i za susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko posla. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, jedan vodeni i zemljani znak može da vam pomogne u realizaciji nekih perspektivnih poslovnih planova. U drugoj polovini perioda dobijate poziv za izlazak od jednog Raka ili Bika.

ZDRAVLjE

Potreban vam je odmor.

Definitivno savršen spoj: Ovi horoskopski znakovi se potpuno poklapaju kada je ljubav u pitanju!

Horoskop za vladavinu Sunca u Devici
Horoskop za vladavinu Sunca u Devicifoto: Shutterstock

STRELAC (21. 11. - 22. 12)

POSAO

Mada vas očekuje mnogo posla i napornog rada, isto tako očekujte i uvećanje prihoda, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili medijima. Budete oprezniji prilikom sklapanja poslovnihdogovora i potpisivanja ugovora, naročito sa strancima. Pokušajte da izbegnete ulazak u zajednički biznis sa jednim Rakom, jer on nije uopšte onakav kakvim vam se predstavlja. Poslušajte savet jedne Vage ili Vodolije.

LjUBAV

U ovom periodu imaćete potrebu da obavite važan razgovor sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu. Krajem avgusta moguć odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicije Marsa, Venere i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, krajem avgusta nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, obratite više pažnje na partnerove želje, kako vam kasnije ne bi bilo krivo ili žao.

ZDRAVLjE

Rekreirajte se. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12. - 29. 1)

POSAO

Zbog prelaska Marsa preko vašeg astrološkog polja ličnosti, bićete aktivniji, puni inicijative i entuzijazma u vezi s nekim novim projektom. Pozicija vašeg vladaoca Saturna, planete ograničenja i odgovornosti, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Trebalo bi da obratite više pažnje na komunikaciju sa saradnicima. Preko saradnje sa strancima, posle 6. septembra možete da dobijete stipendiju za školovanje u inostranstvu.

LjUBAV

U ljubavi vas očekuje uzbudljiv period, ispunjen strastvenim i ljubomornim scenama, naročito ako se radi o partneru rođenom u znaku Ovna, Škorpije ili Jarca. Vas ne treba imati za neprijatelja, jer umete da budete osvetoljubivi. Sredinom perioda očekuje vas strastveni susret s osobom koja često putuje zbog posla. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, voljena osoba od vas može da očekuje odogovore na neka važna pitanja.

ZDRAVLjE

Potražite savet od nutricioniste. Čuvajte se povreda.

Oni se posebno ističu: Ovi su ubedljivo najinteligentniji horoskopski znakovi!

Horoskop za vladavinu Sunca u Devici
Horoskop za vladavinu Sunca u Devicifoto: Shutterstock

VODOLIJA (20. 1. - 19. 2)

POSAO

Pozicija Marsa i Plutona u astrološkom polju tajni i prepreka najavljuje susrete sa uticajnim osobama, ali i upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. U prvoj polovini perioda možete da dobijete poziv za saradnju od nekoga ko vas veoma ceni. Aspekti jednog od vaših vladalaca, Urana, opominju da izbegavate rasprave sa kolegama. Posle 6. septembra rastu šanse da obnovite saradnju sa nekadašnjim partnerima. Poslušajte savet jednog Strelca.

LjUBAV

Vaša ljubomora može da bude izraženija nego inače, kao i posesivnost, naročito ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Vaše ponašanje početkom septembra može da izazove burnu reakciju voljene osobe. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, na nekom kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate umetnika ili sportistu koji će vam se dopasti na prvi pogled.

ZDRAVLjE

Pazite se sportskih povreda. Posetite zubara.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

POSAO

Pred vama su nove poslovne šanse, naročito ako se bavite umetnošću, medicinom, farmacijom ili naučnim radom. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, možete da uspostavite saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Studenti imaju veće šanse za dobijanja stipendije ili usavršavanja u nekoj drugoj zemlji. Dogovorite se sa saradnicima i poslovnim partnerima o detaljima novog posla u septembru.

LjUBAV

Pozicija planete seksualnosti, Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, u vaš život može doneti privlačnu, ali prilično dominantnu osobu. Predstavnici vašeg znaka u zrelijim godinama mogu da dobiju bračnu ponudu od Device, Škorpije ili Jarca. Na nekom putu u inostranstvu moguć ulazak u vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, naročito ako ste dama. Ukoliko ste muškarac, dobijate poziv za izlazak od nekoga sa kim ste nekada bili vrlo bliski.

ZDRAVLjE

Proverite krvnu sliku. Moguća alergija na sunce.

Mesečni horoskop za septembar 2018: Nikad teži period za čak 7 znakova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs