Astrologija

Konačno olakšanje za svaki znak: Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!

Mesecima smo bili pod njegovim uticajem ali konačno odlazi i mi ćemo prodisati!

Zanimljivosti
11:08h Autor:
Konačno olakšanje za svaki znak: Jupiter je krenuo direktnim hodom, a evo šta nam donosi!
Foto: Shutterstock

Od jutros je mnogima od nas laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije! Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke iznova iznova pre nego rešimo da krenemo napred.

Sve do aprila 2019. godine ova planeta neće imati retrogradni hod, što je sjajno! Jupiter ima uticaja na rast, razvoj, zadovoljstvo i uspeh, pa se njegov retrogradni hod negativno odražava na sve ove aspekte. Tokom ovog perioda mnogi od nas su preispitivali svoje veze i odnos sa partnerom.

Jedna stvar koju svako od nas treba da zapamti, posebno oni koji su singl, jeste da nisu sve veze jednake. Mnogi od nas ulaze u veze iz različitih razloga. Bez obzira na razlog, ulazak u vezu može da promeni u mnogome naš život.

Letnji ljubavni horoskop: Puno romantike očekuje neke znakove, evo šta zvezde predviđaju!

foto: Profimedia

Jupiter zna da mi žudimo za dubokim emotivnim vezama, a Škorpija, znak srodne duše, zajedno sa njim stvara jednu veličanstvenu energiju. Ali, pre nego krenemo napred moramo da zacelimo i da osmotrimo izbore koje smo napravili do sada. Nije svejedno da li ulazimo u vezu tek onako kako ne bismo bili sami ili stupamo u vezu za koju priželjkujemo da nam bude poslednja.

Ulazak u vezu nije nimalo lak jer on podrazumeva da se posvetite, komunicirate, delite, opraštate i volite. Ne zato što je biti u vezi teško već zato što nam veza može mnogo toga doneti, ali samo ako mnogo i uložimo. Tokom retrogradne faze Jupitera bili smo stalno na testu. Možda se neko od bivših partnera vratio u naš život, ili smo upoznali nekog novog ko je učinio naš život zanimljivijim.

Konačno smo u stanju da jasnije sagledamo ko smo mi sada, šta želimo od ljubavi i života i da budemo spremni da krenemo napred. Shvatićemo da nismo osoba za koju smo do skoro mislili da jesmo, jer biti spreman za ljubav za sva vremena nije samo stanje uma već i stanje bića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs