Sva moć je u njihovim rukama

Oni kontrolišu svet: Ovo je 13 najbogatijih porodica na svetu! (FOTO)

Mnogi veruju da svetom vladaju masoni koji imaju svoje ljude gotovo u svakoj vladi, velikim korporacijama i organizacijama u svetu

Zanimljivosti
18:07h Autor:
Porodica Astor, Foto: Profimedia

Međutim, smatra se da postoji samo 13 porodica koje su na vrhu te masonske i iluminatske zavere, koji kontrolišu sve.

 

To su neke od najbogatijih porodica na svetu, od Evrope do Kine.

 

Ovo su 13 porodica koji kontrolišu svet:

 

Porodica Astor

 

Beskrupulozni manipulatori: 10 razloga zašto svi mrze najbogatiju porodicu na svetu! (FOTO)

Džon Džejkob Astor
Džon Džejkob Astorfoto: Profimedia

Ova porodica predstavlja neke od najbogatijih ljudi u novijoj istoriji, a njihovo ime se proteže sve do 1720-ih godina. Njihova moć i bogatstvo se odražavaju u brojnim značajnim obeležjima na području Njujorka koja su nazvana po njima. Značajni članovi ove porodice uključuju mnoge generacije Džona Džejkoba Astora, uključujući i onog koji je poginuo na Titaniku.

 

Porodica Bandi

 

Najukletije porodice svih vremena: Tragične sudbine dočekali i njihovi daleki potomci! (FOTO)

foto: Wikipedia

Ova porodica ima široke veze sa američkom politikom i vladom, sa nekoliko istaknutih članova koji su uključeni u bratstvo “Lobanja i kosti”. Harvi Holister Bandi i njegova dva sina, Vilijam i MekDžordž, imali su ključne uloge u izuzetno važnim frontovima i projektima masona, kako se veruje.

To uključuje Projekat Menhetn, CIA-u, pitanja nacionalne bezbednosti, privatno pravo, i Savet za međunarodne odnose.

 

Porodica Kolins

 

Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja: Sa 17 godina silovao me je čovek za kog sam se kasnije udala!

foto: Profimedia

Ovo je jedna od najtajanstvenijih porodica Iluminata. Malo se zna o njihovoj genealogiji ili istoriji, a mogući članovi uključuju astronauta Majkla Kolinsa i glumicu Džoan Kolins.

 

Porodica Dupont

 

5 tajnih društava kontrolišu ceo svet: Kroje vam sudbinu svakog dana, zbog njih nemate ništa!

Osnivač Dupont imperije
Osnivač Dupont imperijefoto: Wikipedia

Jedna od ključnih porodica američke industrije, porodica Dupont ima poreklo još iz Pariza sredinom 1700-ih godina. Imaju ogromnu industrijsku i komercijalnu imovinu, kao i nekretnine, na istoku, posebno u Delaveru.

Mnogi članovi takođe imaju veze sa masonerijom i raznim grupama Iluminata, kao što su “Bilderberg” i “Trilateralna komisija”.

 

Porodica Friman

 

Friman je još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Postoje spekulacije da su oni u velikoj meri uključeni u “Sionski priorat”, francusku tajnu organizaciju sa misterioznom (i verovatno izmišljenom) istorijom. Takođe su brojni članovi porodice Friman uključeni u pokret "samopomoći".

 

Porodica Kenedi

 

Priča o venčanici Džeki Kenedi: Tajna koju 900 svatova nije moglo ni da nasluti! (FOTO)

Kenedijevi
Kenedijevifoto: Profimedia

Američka politička dinastija koja se proteže generacijama unazad. Ime Kenedi sa sobom nosi bogatstvo, moć i privilegiju. Nekoliko njih je imalo ključne položaje u vladi, uključujući i Džona F. Kenedija. Nekoliko dece Džozefa Kenedija, Džozef Junior, Džon i Robert, imali su tragičan kraj pod misterioznim okolnostima.

Njihova moć je blago opadala u poslednjih nekoliko godina, ali se i dalje kaže da imaju ogroman uticaj.

 

Porodica Li

 

Ova porodica vlada celim svetom: Od njih zavisi i vaš život, a kriju 10 strašnih tajni! (FOTO)

foto: Profimedia

Li je jedno od najčešćih prezimena u Kini, tako da je teško naći pouzdane informacije o ovoj konkretnoj porodici. Ali, kroz njih će Kina igrati glavnu ulogu u dolazećem Novom svetskom poretku, koristeći svoje ogromno stanovnštvo kao vojsku, i unovčavanjem duga koji SAD imaju prema njima, smatraju teoretičari zavera.

Naime, Li Peng je bio ključni premijer u vesternizaciji Kine, a drugi članovi Li porodice u Kini i Hong Kongu imaju ogromno bogatstvo u nekretninama i proizvodnji.

 

Porodica Onazis

 

Priča o Džeki: Žena bez koje bi Kenedi bio samo još jedan predsednik! (FOTO)

foto: Profimedia

Gospodari grčkog brodarstva. Onazisovi brodovi su veoma važni u transportu tereta širom sveta. Oni takođe imaju veze sa drugim bogatim porodicama. Aristotel Onazis je brvi brodovlasnik na svetu koji je počeo gradnju brodova - tankera za prevoz nafte, na čemu je stekao ogromno bogatstvo. Takođe, poznat je po ženidbi sa Džeki Kenedi, udovicom Džona Kenedija.

 

Porodica Rejnolds

 

Buran život najbogatije žene na svetu: Udavala se 7 puta, izgubila sina, umrla u hotelskoj sobi sama i zaboravljena! (FOTO)

Ričard Džošua (R.J.) Rejnolds
Ričard Džošua (R.J.) Rejnoldsfoto: Wikipedia

Još jedna od misterioznijih porodica. Drže ogroman deo duvana kroz kompaniju "RJ Rejnolds", čineći mnoge Amerikance zavisnim od moćnih droga, uz vladu koja im omogućava slobodan rad. Kao američka kraljevska porodica, porodica Rejnolds ima brojne članove masonerije na visokom položaju, mnoge filantropske veze.

 

Porodica Rokfeler

 

Uklete crvene oči Dejvida Rokfelera: Koliko god se smejao, u njima se videlo samo jedno! (FOTO)

Porodica Rokfeler
Porodica Rokfelerfoto: Profimedia

Jedna od najmoćnijih porodica na svetu, Rokfelerovi imaju ekstremno bogatstvo i moć. Osim svoje imovine u nekretninama i industriji, kao i njihovih političkih veza, Rokfelerovi su velike količine novca davali verskim organizacijama, za koje oni koji izučavaju Iluminate tvrde da su zapravo "poligoni za sataniste".

Oni su takođe bili instrumentalni u formiranju ključnih grupa Iluminata, kao što je Savet za spoljne odnose.

 

Porodica Rotšild

 

5 najbolje odevenih žena svih vremena: Za njih nikada niste čuli! (VIDEO)

Porodica Rotšild
Porodica Rotšildfoto: Profimedia

Kada istražujete zavere Iluminata, jedno ime se iznova i iznova pojavljuje- Rotšild. Sinovi Majera Amšela Rotšilda su osnovali porodične banke u pet ključnih evropskih zemalja, za koje se kaže da tamo stiču veliko bogatstvo tako što započinju ratove i prodaju oružje obema stranama. Navodi se, da čak i sada političari koji su pod kontrolom Rotšildovih, svoje odluke donose na osnovu toga šta je dobro za tu porodicu, a ne za narod.

 

Porodica Rasel

 

Ona je najbogatija pevačica na svetu: Ima više novca od kraljice Elizabete i Bijonse, a sigurno nikada niste čuli za nju! (FOTO)

Čarls T Rasel
Čarls T Raselfoto: Wikipedia

Hrišćanski ministar Čarls T. Rasel je odigrao ključnu ulogu u osnivanju pokreta “Bajbl Student“, iz kog su nastale brojne verske grupe, pre svega Jehovini svedoci. Oni koji izučavaju Iluminate veruju da su ove grupe zapravo frontovi satanizma, da se članovi koriste kao topovsko meso Iluminata.

Drugi članovi porodice Rasel su držali vodeće pozicije u “Lobanji i kostima”, masonima i američkoj vladi.

 

Porodica Van Djun

 

Jedna od najmanje poznatih porodica ima veze sa osnivanjem Njujorka, i jedna je od mnogih istaknutih holandskih porodica u ranoj Americi. Kaže se da oni imaju veze sa strukturom američke vlade, bogatstvom i moći zapadne Evrope, i projektima kontrole ume koji se sprovode u ekstremnoj tajnosti.

Malo toga je potvrđeno, ali će uvek postojati sumnja.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs