Svaka mu čast

Tata šestoro dece svojim glasom oduševio žiri i publiku: Moja porodica je razlog zbog kojeg sam tu! (VIDEO)

Majkl i njegova supruga Ajvi su odlučili da usvoje još dece nakon što je ona zamalo umrla pri porođaju sa njihovom ćerkom. On želi da bude primer svojoj deci i da im pokaže da ništa nije nemoguće

Zanimljivosti
Autor:
Tata šestoro dece svojim glasom oduševio žiri i publiku: Moja porodica je razlog zbog kojeg sam tu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / America's Got Talent

Medicinski tehničar Majkl Keterer (40) oduševio je publiku i žiri šoua "America's Got Talent". Ovaj otac šestoro dece toliko je zadivio Sajmona Kauela da mu je on stisnuo "zlatno dugme" i poslao ga direktno u finale. Osim božanskim glasom, Majkl je iznenadio i neobičnom životnom pričom.

"Moja porodica je razlog zbog kojeg sam tu. Zbog moje žene i mojih šestoro dece", rekao je Majkl, koji radi kao medicinski tehničar na pedijatrijskom odeljenju. Majkl i njegova supruga Ajvi su odlučili da usvoje još dece nakon što je ona zamalo umrla pri porođaju sa njihovom ćerkicom.

Mladi plesač izašao na binu: Publika u neverici pratila njegov nastup! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / America's Got Talent

"Lekar je rekao da bi žena koju volim najviše na svetu mogla da umre. Kao i moja novorođena ćerka Sofjia. Proveo sam noć u molitvi. I čudesno su se izvukle", rekao je Majkl, piše Knoxnews.

Zbog komplikacija pri porođaju, lekari su savetovali supružnicima da ne bi trebalo da imaju više dece. Nakon nekoliko godina, njihova ćerka Sofija je sanjala da ima trojicu braće. Rekla je to roditeljima, a Majkl je ubrzo nakon toga čuo da tri dečaka traže usvojitelje. Shvatio je to kao božji znak i ubrzo pokrenuo proces za usvajanje.

Nakon toga, usvojili su još dvojicu dečaka, od kojih je jedan teško bolestan.

Usvojili tek rođenu bebu: Kada je otac video njenu majku, nije verovao svojim očima! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / America's Got Talent

"Ono što sam naučio od svoje dece, s obzirom na njihovu životnu priču, je da da kad jedva preživljavaš, nemaš vremena da sanjaš", rekao je Majkl. Dodao je kako želi da im pokaže na svom primeru da ništa nije nemoguće.

Majkla su članovi žirija nahvalili, a najviše je oduševljen bio Sajmon Kauel, koji je "progurao" Majkla pravo do finala.

Baka (68) stidljivo izašla na binu: Nekoliko trenutaka kasnije počela da se skida i napravila potpuni haos! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / America's Got Talent

"Ti si tako realan. Pravo si iznenađenje. Iskreno, bio si nervozan. I bio sam zabrinut za tebe. Ali, mislim da nekad dela govore više od reči", rekao je Sajmon i stisnuo zlatno dugme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs