Tuga

Nakon 5 sinova, usvojili devojčicu: Istina o njoj ih šokirala! (VIDEO)

Kada su videli oči te devojčice, odmah su znali da je ona ta. Raspitali su se malo bolje i saznali šokantnu istinu
Porodica
18:44h Autor:
Nakon 5 sinova, usvojili devojčicu: Istina o njoj ih šokirala! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube The Official 700 Club

Postoje okolnosti koje se mogu objasniti samo sa: to je sudbina! Baš kao što je u priči o Berniju i Dajan. Sledi priča koja se teško može objasniti...

Rasplakala svet: Usvojila 4 devojčice preminule drugarice! (FOTO)

Ovaj bračni par dosad je odgajio pet sinova. Kada su ih izveli na put, ponovo su ostali sami, njih dvoje. Odlučili su se na veoma plemenit potez - postaće hranitelji jednoj maloj devojčici!

Ubrzo, saznali su za nju... Kada su videli te oči, odmah su znali da je ona ta. Raspitali su se malo bolje i saznali šokantnu istinu...

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

Mala Danijela bila je žrtva porodičnog nasilja. Gotovo ceo život bila je zaključana u svojoj sobi, gde je spoljašnji svet mogla da posmatra kroz jedan mali prozor. Nije imala prijatelje, niti nekog sa kim bi mogla da komunicira...Srećom, policija je otkrila ovaj zločin!

"Ovo je najgori slučaj zlostavljanja dece, ja bih rekao, u mojoj 27-godišnjeoj karijeri", kazao je policajac.9-godišnjoj devojčici je dijagnostifikovan autizam i bila je upućena na hraniteljtvo kod Bernija i Dijane.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Međutim, ispostavilo se da je bilo više poteškoća nego što se očekivalo. Danijela nije znala jede iz tanjira niti kako da koristi kupatilo. Sve je morala ispočetka da uči. Bračni par, međutim, nije ni jednog trenutka odustajao od nje!

Danas, Danijela može mnogo toga i sama da obavi. Naučila je da pliva i krenula je na jahanje. Iako ne govori i komunicira, često se smeje jer je okružena neizmernom ljubavlju i pažnjom.

Otopiće vam srce: Mačka se ne odvaja od autistične devojčice (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs