Svaka im čast

Odlučili da usvoje devojčicu iz inostranstva: Rasplakala se kada je videla ko je čeka na aerodromu! (VIDEO)

Iako su imali šestoro svoje dece, želeli da usreće još jedno usvajanjem, međutim na ovakav sled okolnosti nisu računali

Porodica 10.04.2018. - 13:37h Autor: likemag.com
Foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Vern i Nanet su imali šestoro dece, ali su želeli još jedno. Jedne noći, Nanet je sanjala o devojčici koja se zove Emili. Kada se probudila, znala je da je to njena buduća ćerka.

 

Dala ćerku na usvajanje: 37 godina kasnije dobila pismo koje je slomilo! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Par je imao problema sa začećem. Međutim, kada su rešili da usvoje dete, Nanet je ostala u drugom stanju. Bez obzira na to, rešili su da ipak usvoje još jedno dete.

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Par je otputovao u Ukrajinu, kako bi u njihovom centru za socijalni rad odabrali dete. Gledajući slike, zapala im je za oko jedna lepa, tamnokosa devojčica.

 

Majka maltretirala usvojenu ćerku sve vreme: Gosti restorana to više nisu hteli da slušaju, evo šta su joj uradili! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

U tom momentu su znali da je to Emili! To je njihova ćerka! Nakon zakonske procedure, dobili su dozvolu da usvoje devojčicu.

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Kada su započeli sa njom novi život, veoma brzo su se zaljubili u ovu umiljatu devojčicu. Međutim, ubrzo ih je čekalo neverovatno otkiće: Emili ima stariju sestru koja živi u Ukrajini, a koja joj je bila poput majke. Nakon 6 meseci, dobili su mejlom njenu fotografiju, a zatim i pismo. Ono što su u njemu pročitali, ostavilo ih je bez daha!

 

Devojčica prvi put ugledala svoju usvojenu sestru: Na njenu reakciju niko ne ostaje ravnodušan! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Elizabet im je od srca zahvalila što su njenoj sestri Emili pružili šansu za bolji život i kako ih zbog toga neizmerno voli!

 

Nakon 2 meseca, bračni par je rešio da usvoji i Elizabet. Njena reakcija kada su došli po nju, kao i kada je na aerodromu ponovo srela svoju sestru, nagoni suze na oči!

foto: Printscreen Youtube / andreash2550

Pogledajte i sami.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs