Društveni eksperiment

Majka maltretirala usvojenu ćerku sve vreme: Gosti restorana to više nisu hteli da slušaju, evo šta su joj uradili! (VIDEO)

On je moj pravi sin, a ti si udomljeno dete. Ja od vlade dobijem određenu svotu novca koju ne želim da potrošim na tebe, rekla joj je majka, što drugi gosti nisu mogli da ignorišu

Porodica
18:35h Autor:
Majka maltretirala usvojenu ćerku sve vreme: Gosti restorana to više nisu hteli da slušaju, evo šta su joj uradili! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / What Would You Do?

Većina usvojiteljskih porodica je divna i za usvojenu decu ima samo najbolje namere. Ali nažalost neke porodice koriste sistem, uzimaju novac od države za brigu o toj deci i koriste ga za sebe ili za svoju biološku decu.

U videu ispod vidi se porodica kako sedi na ručku u jednom restoranu u Arizoni – majka Anđela, njena usvojena ćerka Ema i biološki sin Ksavijer.

Mala beskućnica sedela na ulici i molila za pomoć: Zgroziće vas reakcije prolaznika! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / What Would You Do?

Nekoliko trenutaka nakon što su došli, drugi gosti nisu mogli a da ne primete kako se loše majka ponaša prema Emi, dok Ksavijera tretira kao zlato. Odbija da poruči mmi ukusnu hranu koja je Ksavijeru dopuštena. Kada je Ema počela da je moli da dobije sladoledni kup rekla joj je: "On je moj pravi sin, a ti si udomljeno dete. Ja od vlade dobijem određenu svotu novca koju ne želim da potrošim na tebe." Anđela koja tvrdi da je njen jedini posao da odgaja decu, ide tako daleko da je Ksavijeru obećala da će dobiti Ajped ako ne dopuste Emi da dobije stvari koje želi. Čak joj je pretila i da će je vratiti u dom ako ne poštuje njena pravila.

Srećom, ovo je društveni eksperiment pod nazivom "Šta biste vi uradili?" a Anđela, Ema i Ksavijer su glumci. Ali ostali gosti nisu glumci i ne znaju da su njihove reakcije snimljene skrivenim kamerama. Sačekajte da vidite šta se desi na kraju, kada čovek koji sedi pored Eme čuje šta joj govore.

Osoblje isteralo beskućnika iz skupog restorana: Doživeli šok života kada su saznali ko je on! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs