Postao hit na internetu

Najluđi stjuard na svetu: Počeo da služi putnike, a onda im priredio haos koji nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Dok je iz zvučnika u avionu treštala pesma "Toxic", Paolo je nastup otvorio skidanjem jakne izazovnim pokretima i nastavio da pleše celim putem između redova avionskih sedišta

Zanimljivosti
10:56h Autor:
Najluđi stjuard na svetu: Počeo da služi putnike, a onda im priredio haos koji nikada neće zaboraviti! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Christos Kintis

Putnicima aviokompanije Rajaner jedan od radnika priredio je šou za pamćenje. Naime, stjuard Paolo je na letu izveo plesnu tačku inspirisanu spotom za pesmu "Toxic" Britni Spirs. U jednom delu originalnog spota, Britni u plavoj uniformi glumi nestašnu stjuardesu i telefonski razgovara s pilotom.

Radnica na aerodromu pogledala karte 2 tinejdžerke: U sekundi shvatila jezivu istinu! (VIDEO)

Dok je iz zvučnika u avionu treštala pesma "Toxic", Paolo je nastup otvorio skidanjem jakne izazovnim pokretima i nastavio da pleše celim putem između redova avionskih sedišta.

Samo jedan putnik nije bio impresioniran

Ceo šou na putovanju od Đenove (Italija) do Bornmuta (Velika Britanija) snimali su oduševljeni putnici, a na jednom snimku vidi se drugi stjuard koji leži na podu aviona i snima plesnu eskapadu svog kolege.

Žena koja je snimila video je za britanski Sun objasnila da je nastup počeo nakon što su svim putnicima podeljena osveženja, nedugo pre sletanja aviona na odredište.

Baka (68) stidljivo izašla na binu: Nekoliko trenutaka kasnije počela da se skida i napravila potpuni haos! (VIDEO)

"Nisam mogla da verujem, ovako nešto ne viđate uživo - to je nešto što inače možete da vidite samo na internetu", komentarisala je za Sun.

Iako je neočekivanim nastupom Paolo razveselio većinu putnika, jedan stariji gospodin nije bio naročito impresioniran. Nastavio je koncentrisano da gleda u svoj ajpod i nije dozvolio da mu pogled pobegne na rasplesanog člana kabinskog osoblja.

Ostatak putnika u avionu ogromnim aplauzom i ovacijama nagradio je performans.

Htela je da skloni devojčicu sa plesnog podijuma: Dete svima priredilo nezaboravan šou! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs