Svaka joj čast

Radnica na aerodromu pogledala karte 2 tinejdžerke: U sekundi shvatila jezivu istinu! (VIDEO)

Odlučila je da pozove svog nadzornika i zahvaljujući tome mlade devojke su spasene

Lifestyle
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / CBS Sacramento

Denis Mirakl radi na aerodromu u Sakramentu i dok je proveravala karte dve devojke primetila je nešto jako čudno. Devojke koje su imale 15 i 17 godina su imale karte u jednom smeru za Njujork. Nakon što ih je upitala za njihove planove, one su rekle da nisu sigurne šta će raditi kada tamo dođu.

 

Njihove karte su kupljene preko kreditne kartice i nisu imale njihova imena niti imena njihovih roditelja. Obe karte su bile za prvu klasu i tada je Denis odlučila da pozove svog nadzornika.

 

Devojčica (13) ušla u taksi i rekla da vozi na stanicu: Vozač odmah shvatio jezivu istinu!

foto: Printscreen Youtube / CBS Sacramento

Devojke su dobile kartu od čoveka kojeg su upoznale preko Instagrama. Nisu ni slutile da se nalaze u jako ozbiljnoj i opasnoj situaciji. Kako policija tvrdi, ovaj čovek je vrlo verovatno pokušao da ih uhvati u zamku.

 

Nakon što je počela policijska istraga, čovekov, vrlo verovatno lažni profil, je nestao sa interneta. On je devojkama putem Instagrama ponudio da rade kao modeli.

 

Srećom po njih, Denis je odlično radila svoj posao i reagovala je na najbolji mogući način. Zahvaljujući njoj, ove tinejdžerke su izgbegle situaciju u kojoj su mogle da postanu žrvte trgovine ljudima.

 

Pogledajte celu priču:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...