Astro prognoze

Februar 2018, mesečni horoskop za Raka: Čeka vas veliki poslovni uspeh!

Karijera će ići uzlaznom putanjom, ali vodite računa da posao ne postane ceo vaš život

Zanimljivosti 26.01.2018. - 13:14h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Posao: Nadređeni će vm poveriti neke nove projekte. Pristupite im sa entuzijazmom i kreativnošću, i uspeh će biti zagarantovan. Ispitaćete svoje granice, upoznati nove ljude. Ipak, ne preterujte - ne dozvolite da posao počne da upravlja i drugim aspektima vašeg života. Izbegavajte prepirke sa kolegama, naizgled bezazlena bockanja mogla bi da prerastu u ozbiljan konflikt.

 

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi ili braku, pokušajte da u vaš odnos unesete nešto novo - kratak izlet, seksi igrice, bilo šta što će vas izvući iz ljubavne kolotečine. Ukoliko mu ne posvetite dovoljno pažnje i vremena, partner bi mogao da se zaineresuje za nekoga sa strane. Slobodni Rakovi imaće nekoliko zanimljivih poznanstava, ali će sve ostati na prijateljstvu ili neobaveznim vezama.

 

Novac: Pazite kako trošite novac. Iako vas očekuju poslovni uspesi, uvećanje prihoda nije sasvim izvesno tokom ovog meseca. Neka luksuz sačeka makar do marta.

 

Zdravlje: Od 15. februara sve će konačno krenuti na polje. Uključite vežbanje i dovoljno sna u vašu svakodnevicu, i nećete imati nikakvih problema.

 

Srećni datumi: 10. i 18. februara sve će teći kao po loju!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...