Astro prognoze

Februar 2018, mesečni horoskop za Bika: Čekaju vas dva srećna datuma, tada će vam sve ići od ruke!

U slučaju da je zbog posla neophodno da otputujete, ne oklevajte - ono što uložite, vratiće vam se višestruko

Zanimljivosti 26.01.2018. - 12:57h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Posao: Sve što ste zacrtali na polju karijere, u februaru može lako da se ostvari, ukoliko uložite dovoljno truda i vremena. Poslovni ugled će vam porasti, najviše ako prihvatite izazove i zadatke nadrđenih. Čak i ako vam je trenutni posao dosadio, biće toliko zanimljivih promena, da nećete želeti da tražite drugo zaposlenje. Bikovi koji nisu u radnom odnosu mogu da se okušaju u marketingu - to bi im odlično išlo.

 

Ljubav: Osećanja će vam biti pomešana. Romantični izleti i večere sa partnerom mogu da učvrste vaš odnos. Slobodni Bikovi neće imati mnogo sreće u pronalaženju srodne duše tokom ovog meseca. I u dugim i u kraćim vezama, biće problema, jer ćete vi prolaziti kroz period kada vas sve nervira i lako razbesni, što partner neće želeti da toleriše. Ponašajte se prirodno i fer prema drugoj polovini i sve će se srediti.

 

Novac: Vreme za veliki prosperitet. Imaćete podršku porodice čak i za riskantna ulaganja, ali će vam se na kraju svakako isplatiti. U slučaju da je zbog posla neophodno da otputujete, ne oklevajte - ono što uložite, vratiće vam se višestruko.

 

Zdravlje: Moguće su urinarne infekcije. Pijte što više tečnosti i pronađite dovoljno vremena za odmor i rekreaciju.

 

Srećni datumi: Sve će vam ići od ruke prvog i devetog februara!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...