ASTRO PROGNOZE

Februar 2018, mesečni horoskop za Blizanca: Preljuba vas može koštati braka!

Izbegnite ljubavnu aferu ali i nekegalan način zarađivanja novca!

Zanimljivosti
16:25h Autor:
Februar 2018, mesečni horoskop za Blizanca: Preljuba vas može koštati braka!
Foto: Shutterstock

Posao: Ovog meseca Blizanci će se posvetiti karijeri. Iako vam nedostaje ohrabrenje i prava prilika za napredovanje, vaša odlučnost će vas možda dovesti do toga da se odlučite da napravite novac ilegalnim putem, a rezultat takve odluke može biti poguban. Dobro razmilite da li je tako nešto vredno. Tek posle 19. februara možete očekivati priliku koja će vam pomoći da se pomerite s mrtve tačke. Budite obazrivi do 16. februara i pustite stvari da idu svojim tokom. Nemate razloga za brigu, jer ćete dobiti i pomoć koja će vam biti potrebna u krucijalnom trentku. Blizanci koji se bave trgovinom, dobiće na kraju meseca novčanu nagradu od menadžmenta za svoj veliki doprinos.

Ljubav: Ljubav će ovog meseca cvetati svim Blizancima. U prvoj polovini meseca, žudećete za fizičkom vezom dok u drugoj polovini želećete da uživate u romantičnim momentima sa svojim partnerom. Vaša veza sa partnerom će zavisiti od toga kako balansirate vaš život kod kuće sa svojim ambicijama. Blizanci u braku mogu očekivati nerazumevanje partnera ali i svađu u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite sebi preljubu, ona vas može koštati braka u koji ste toliko ulagali.

Zdravlje: Bavite se sportom, trudite se da se hranite što zdravije. Neki Blizanci će ovog meseca imati jače glavobolje, koje će biti prouzrokane promenom vremena.

Srećni datumi: Sve što planiraju, Blizanci neka započnu 2, 6, 9 i 25 februara - to su njihovi najsrećniji dani ovog meseca!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs