astro prognoze

Februar 2018, mesečni horoskop za Ribe: Izbegavajte negativna okruženja!

Pokušajte da se opustite!

Zanimljivosti
Autor:
Februar 2018, mesečni horoskop za Ribe: Izbegavajte negativna okruženja!
Foto: Shutterstock

Posao: Ribe mogu očekivati poboljšanje i nove prilike u februaru. Konflikti sa nadređenima mogu znatno da ugroze sve ono za šta ste vredno radili, pa pokušajte da se kontrolišete. Bolje, pokušajte da izbegnete takve situacije. Očekuju vas poslovna putovanja ali i tamo se morate paziti negativnih okruženja.

Ljubav: Zvezde ne predviđaju velike promene kada su u pitanju porodica i ljubavni odnosi. Vaš ljubavni život uvek deluje kompleksno i kompikovano. Ribe u vezi mogu da očekuju svađe i razmirice tokom celog meseca.

Zdravlje: Ako ste dostigli osećaj nakupljene tenzije već početkom meseca, učinite nešto za sebe kako biste se što pre opustili. Ako ste opušteni, bićete u mnogo boljoj poziciji i moći ćete trezvenije da razmišljate i o poslu i ljubavnim problemima u kojima ste do guše. Ako uspete malo da se distancirate i opustite, uspećete da dovedete svoju trenutnu situaciju na mnogo bolje mesto.

Srećni datumi: Sve što planiraju, Ribe neka započnu4, 5,8,14,16,25 februara - to su njihovi najsrećniji dani ovog meseca!

(Stil. Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs