Astro prognoze

Decembar 2017. mesečni horoskop za Lava: Jedan potez odlučuje o svemu!

Znak kojem decembar donosi najveće promene

Zanimljivosti 21.11.2017. - 15:11h
Foto: Shutterstock

Lav će osetiti najviše promena i problema tokom meseca decembra. Na svim poljima situacija će biti prilično nestabilna, a sve što vi možete da uradite jeste da pokušate da nekako izbalansirate život. Od ključnog značaja je da ne donosite ishitrene odluke, obiće vam se o glavu u vrlo kratkom roku.

 

Posao: Do 21. decembra pokušajte da radite na uobičajen način i da ničim ne privlačite pažnju na sebe. Tek u poslednjoj nedelji meseca vaša kreativnost će doći do izražaja. Vaše ideje će se dopasti šefovima, ali povedite računa da svaki korak dobro analizirate pre nego što počnete da pričate naglas o novom projektu.

 

Novac: Vaša finansijska inteligencija neće vas izneveriti oog meseca, pa ćete uspeti da izgurate do kraja godine bez zaduživanja. Ako se budete držali saveta vezanih za posao, pred Novu godinu je moguća i novčana nagrada za vaš rad.

 

Ljubav: Kao i obično, u ljubavnom životu Lava ni ovog meseca neće biti dosadno. Slobodni pripadnici ovog znaka će prosto zračiti, a postoji i mogućnost za novu, strasnu avanturu. Lavovi koji imaju partnera moraju da se potrude da ostanu verni, što će im izuzetno teško ići, ali to je obavezan korak ukoliko žele da sačuvaju vezu.

 

Zdravlje: Veoma neuobičajeno za ovaj znak, ali mogući su simptomi depresije. Vratite se sportu, izlazite sa prijateljima i sve će ponovo biti u redu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...