Astrologija otkriva

Decembar 2017. mesečni horoskop za Škorpiju: Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze

Lifestyle
Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Škorpiju: Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!
Foto: Shutterstock

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća porodice biće dominantna od polovine decembra. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti porodica i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u porodici.

Imaćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete zavisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporučuje se da sarađujete sa drugima.

Posao: Poslovne mogućnosti će vas bukvalno juriti ovog meseca. Posebno dobre ponude dobićete tokom treće nedelje decembra. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

Novac: Biće ovo sjajan mesec za vas, kada su finansije u pitanju. Imaćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtevati dosta rada i istrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi porodice, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

Veće samopouzdanje može da doprinese i boljoj finansijskoj situaciji. Zarađivačete slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Deo novca trošićete i u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je veoma povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u komšiluku. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili neko ko je brižan i velikodušan.

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na telesne mirise, zadah i trovanje hranom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs