ASTRO PROGNOZE

Decembar 2017. mesečni horoskop za Jarca: Neobavezan flert ili prava ljubav?

Svet Jarca se ovog meseca vrti oko porodice...

Zanimljivosti
15:42h Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Jarca: Neobavezan flert ili prava ljubav?
Foto: Shutterstock

Harmonija porodične atmosfere će vam pomoći da napravite uspeh i u karijeri. Karijera i porodica zahtevaće od vas podjednaku pažnju ako želite da postignete uspeh u decembru mesecu.

Posao: Nezavisnost i hrabre odluke doneće vam uspeh koji ste i zaslužili. Jarčevi, osmislite svoj život i uradite sve da biste ga ostvarili! Jarčevi, posebno oni napetiji, trebalo bi da se bave meditacijom ili nekom drugom spiritualnom veštinom. Snovi će vam pomoći u razrešavanju nekih nedoumica. Zanima vas kako možete pomoći drugima.

Novac: Novčano stanje će ovog meseca ostati nepromenjeno, ali već početkom sledeće godine, možete očekivati da će vaše zalaganje i rad, biti nagrađeni.

Ljubav: Statična situacija na polju ljubavi. Slobodni jarčevi će imati mnogo prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerom, ali će sve ostati ili na platonskom ili neobaveznom flertu. Oni koji su u braku će uživati u svom partneru i idiličnom odnosu tokom celog decembra, koji će ih možda dovesti do toga da se odluče na proširenje porodice.

Zdravlje: Jarčevi se osećaju sjajno u decembru!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs