Astro prognoze

Decembar 2017. mesečni horoskop za Bika: Susret sa jednom osobom napraviće fatalan obrt!

Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova

Zanimljivosti 21.11.2017. - 15:11h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Ljude rođene u znaku Bika kroz ceo decembar vodiće samo jedno - novac. Želećete da ostvarite sve ambicije koje ste zacrtali za 2017, i u tome ćete biti prilično uspešni. U trećoj nedelji meseca, možete da očekujete i neko dalje putovanje.

 

Posao: Za sve one koji žele da karijeru podignu na viši nivo, ovog meseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete da očekujete velike rezultate već sredinom decembra. Nije izvesno čime ćete tačno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unapređenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih.

 

Novac: U skladu sa napretkom na poslu, i vaš mesečni priliv na tekući račun bi trebalo da bude bolji. Možete odlično da zaradite i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova.

 

Ljubav: Usamljeni Bikovi će tokom decembra privlačiti samo bogate, lepe i uticajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi da se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu da se opuste i uživaju u svojoj maloj, mirnoj luci.

 

Zdravlje: Ako se konačno naterate da počnete da vežbate redovno, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vreme.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...