Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za oktobar: Finansije nestabilne, zdravlje poljuljano!

Ovnovima je idealan period za ulazak u brak, Blizancima za pokretanje novog posla
Zanimljivosti 29.09.2015. - 11:49h
Foto: Shutterstock

Stigla nam je jesen, tmurna i hladna, baš kao i oktobar koji je pred nama!

 

Proverite šta su vam zvezde pripremile za ovaj mesec!

 

Ovan

 

Posao: Ono što već dugo priželjkujete, a to je mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti će se konačno i realizovati. Ovo je izuzetno povoljan period za pronalazak novog posla, bilo da već radite ili ste u dugotrajnoj potrazi. Ono po čemu ste u prednosti u odnosu na druge su vaša urođena upornost, pronicljivost i spremnost da date 1000 posto od sebe. Svakako treba da znate da potpisivanje ugovora treba da realizujete u drugoj dekadi meseca, dok je prva dekada povoljnija na finansijskom planu. Budite strpljivi i sve će lagano doći na svoje u bližoj budućnosti, poručuje mesečni horoskop.

 

Ljubav: Ceo oktobar vam je u znaku potpisivanja, pa je ovo idealan period i za ulazak u bračne vode. Ipak, koliko god maštali da što pre ponesete burmu, gledajte da to ne bude 6., 10., 15. i 24. oktobra, jer su to dani sa bioritamskim brojem datuma 7, koji ukazuje na razvod!

 

Zdravlje: Bićete pod stresom što će se momentalno odraziti na vaš digestivni trakt, zato bi bilo najpametnije da manje jedete, a odmarate se više.

 

Bik

 

Posao: Svi dobri aspekti su vam upereni u kuću zdravlja i rada, što bi tokom čitavog meseca trebalo i da vam bude prioritet. Više nego ikad će biti primećen vaš trud i pošten pristup na radnom mestu pa možete slobodno očekivati i nagradu, bila ona kratkoročna ili je u pitanju prelazak na bolju poziciju. Vaše zalaganje u prethodnom periodu odraziće se i na finansije, pogotovo u drugoj i trećoj dekadi meseca.

 

Ljubav: Dok vam na poslovnom planu sve cveta, to se ne bi moglo reći za emotivni život, pogotovo u prvoj dekadi meseca kada bi varnice mogle da izbiju između vas i partnera. Ukoliko ste sami, obratite pažnju na Vage i Device.

 

Zdravlje: Vodite računa o digestivnom traktu u poslednje dve dekade, a i čuvajte nerve jer vam je zbog dugotrajnog boravka Jupitera u znaku psiha problematična.

 

Osobe u ovom horoskopskom znaku privlače nevolju: Srljaju pravo u plamen, mogu da izgore!

 

 

Blizanci

 

Posao: Ako ste se opredelili za preduzetništvo, ovo je idealan mesec  za pokretanje novog posla, ali samo ako ste stopostotno sigurni u svoj naum. Međutim, zbog ulaska Jupitera u Devicu, moraćete mnogo više da radite, a da pritom ne očekujete prevelike rezultate. Što se finansija tiče, najpovoljniji period je prva dekada meseca. Generalno, u oktobru ćete mnogo više dogovarati ili sklapati poslove nego što ćete naplatiti.

 

Ljubav: Bićete izuzetno raspoloženi za flert i ljubav, bilo da ste zauzeti ili ne. Slobodni bi trebalo da obrate pažnju na Lava, Blizanca ili Devicu, ali ipak budite oprezni jer bi druga strana mogla da bude neiskrena. Osobe u stabilnim vezama i brakovima će opaziti kako im partner poklanja više vremena i pažnje.

 

Zdravlje: Stres dolazi iz polja doma i partnerstva, pa to može dovesti do stomačnih problema. Budite tolerantniji no inače u prvoj dekadi meseca, jer vam retrogradni Merkur mrsi konce, upozorava mesečni horoskop za oktobar 2015.

 

Rak

 

Posao: Da se ne lažemo, biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa radnim okruženjem, pa će se na profesionalnom planu sve odvijati mnogo sporije nego što ste zamislili. Ipak, nije sve toliko tragično jer bi saradnici u znaku Device u mnogome mogli da vam olakšaju da prebrodite ovaj period.

 

Ljubav: Koliko god vam na poslu bude ”klimavo”, toliko će vam biti harmonično na polju porodice. Sve će odisati ravnotežom i mirom, što dovodi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice. To će se svakako pozitivno odraziti i na poboljšanje komunikacije sa okolinom. Međutim, retrogradni Merkur i Venera u Devici učiniće da ljubavni odnosi stagniraju.

 

Zdravlje: Ne budete li svoje radne aktivnosti prilagodili zdravstvenom potencijalu, pripremite svoj organizam na razne izazove. Potrudite se da se manje stresirate, a više odmarate.

 

Šta vam donosi vladavina Vage do 22. oktobra: Nezadovoljstvo na poslu, sukobi u ljubavi!

 

 

Lav

 

Posao: Kod vas neće biti potpune besparice, ali pošto ste poznati kao znak izuzetno naklonjen hedonističkom načinu života, za veći priliv finansija ipak ćete morati da zasučete rukave. Najviše novca vas očekuje u drugoj dekadi meseca, i to kroz dobru komunikaciju sa okruženjem.

 

Ljubav: Ono što će biti od kljulnog značaja ovog meseca jesu odnosi sa braćom i sestrama, komunikacija i odlasci na kraće puteve, predviđa mesečni horoskop za oktobar. U prethodnom periodu ste se dosta ogrešili o bliske ljude svojim rečima i postupcima pa je odličan period da ponovo otvarate vrata koje ste zatvorili za sobom. Morate da shvatite i usvojite za svagda da je komunikacija univerzalni ključ za sva vrata i primenite to, naročito u prvoj dekadi meseca, kada je Venera najzastupljenija u vašem znaku.

 

Zdravlje: S obzirom da će Vnera biti u znaku Device u drugoj i trećoj dekadi meseca, očekujte stagnaciju na profesionalnom planu što će dovesti do manjih zdravstvenih tegoba.

 

Devica

 

Posao: Ako ovog meseca ne popunite rupu u budžetu, onda nećete nikad! Povećana finansijska sredstva ćete dosta ulagati u uživanje u hrani. Poželećete da eskperimentišete, ali ćete se ipak vraćati provereno ukusnim zalogajima. Ovaj iznenadni nalet hedonizma ”ispucajte” do treće dekade, jer vam tada izlazi Sunce iz polja finansija. Ako ikako možete, izbegnite da bilo kome pozajmljujete novac, jer ćete ga teže povratiti u svoj džep. Ipak, Merkur kreće direktno u drugoj dekadi što će se pozitivno odraziti na poslovne planove, a među Lavovima, Blizancima i Vagama naći ćete najpouzdanije saradnike.

 

Ljubav: Bilo da ste sami ili u vezi, oktobar obećava jer vam početkom druge dekade meseca Venera ulazi u znak, što će uticati na bolje prilike na ljubavnom planu.

 

Zdravlje: Mars u vašem znaku biće okidač da se aktiviraju bolesti kojima ste skloni, ali će Jupiter ipak uspeti da ublaži zdravstvene tegobe. Koliko god želeli, ipak ne preterujte sa hranom i posvetite više vremena sebi umesto svakodnevnim obavezama.

 

Ljubavni horoskop za oktobar: Velike turbulencije i ozbiljne posledice u budućnosti!

 

 

Vaga

 

Posao: Sunce ulazi u sazvežđe Device, što će vam obezbedititi priliku da učinite mnoge stvari o kojima ste samo maštali mesecima, a možda čak i godinama. Potpuno iznenađenje će vam predstavljati pažnja i uvažavanje okoline koja prati izlaganje o vašim idejama. Veliku podršku imaćete od nadređenih u znaku Blizanaca, Lava i Device. Konačno dolazi vaših 5 minuta, s obzirom da ste u poslednja dva meseca bili izuzetno nezadovoljni tokom svoje karijere, poručuje mesečni horoskop.

 

Ljubav: Retrogradni Merkur i Saturn u Strelcu udruženim snagama utiču da komunikacija sa partnerom ne bude najbolja. Ukoliko ste slobodni, potencijalnu srodnu dušu potražite među Ovnovima ili Strelčevima.

 

Zdravlje: Psiha vam je oslabljena, a samim tim i fizičko zdravlje nije u top formi. Pokušajte da se hranite manje obilno, a da se više rekreirate.

 

Škorpija

 

Posao: Postali ste skloni strepnjama, strahovima i ne verujete u sebe kao ranije. Međutim, zvezdana sazvežđa imaju lepe planove za vas! Sada je momenat da porazmislite o planovima i strategijama za budućnost, a biće vam olakšano i da prepoznate tajne neprijatelje. Na polju karijere sve je usmereno ka zaradi, zbog toga očekujte značajniju finansijsku injekciju. Možda vam se u prvi mah učini da nije dovoljno ali shvatićete da suma uopšte nije zanemarljiva.

 

Ljubav: Na ljubavnom planu ne očekujte poboljšanje u odnosu na prethodni mesec a ako nemate partnera, potražite ga među Devicama.

 

Zdravlje: Ako patite od akutnih, a naročito hroničnih patoloških stanja, idealan je trenutak da počnete preventivno da delujete na njih. Ipak, stres će vam i dalje zadavati najviše problema.

 

Super Mesec, glavni krivac: Astro nevolje u naredne dve nedelje!

 

 

Strelac

 

Posao: Ako ste u prethodnom periodu bili vredni, sada svoje finansije iskoristite da uvećate vaše nepokretnosti. Od prošlog meseca na polju karijere stvari idu uzlaznom putanjom ali budite spremni za poveću turu stresa i na veće ulaganje energije zbog Marsa u Devici.

 

Ljubav: Zvezde vam predviđaju dosta komunikacije i druženja sa prijateljima, steći ćete nova, ali i učvrstiti stara prijateljstva. Ipak, ne bi bilo na odmet da obratite pažnju ukoliko vam neko upućuje prijateljske savete ili na silu pokušava da vam se predstavi kao prijatelj. Ljubav vas čeka ili je na neki način povezana sa vašim profesionalnim okruženjem, i to u znaku Device, savetuje mesečni horoskop za oktobar.

 

Zdravlje: Početkom druge dekade u mesecu javiće se manje zdravstvene komplikacije, jer Venera ulazi u Devicu, a zbog Saturna u Strelcu očekujte manje nalete depresije.

 

Jarac

 

Posao: Oktobar obećava da postane najbolji mesec za vašu karijeru. Merkur će uticati na komunikaciju i društvenost, a Sunce će stvoriti pregršt situacija koje će ići vama na ruku. Sjajno je vreme da bez bojazni zatražite nagradu od svog pretpostavljenog kada već imate argumente za to. Osobe u znaku/podznaku Lav, Blizanci i Device, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, a velike su šanse da vas premeste na bolje plaćeno radno mesto. Kako bi ste ostvarili finansijski uspeh, od ključnog značaja da poslove sklapate i potpisujete ugovore isključivo u prvoj dekadi meseca. U drugoj i trećoj dekadi na vaše finansije će najviše uticati stranci.

 

Ljubav: Ukoliko uspete da budete tolerantni, u prvoj dekadi vas očekuju divni trenuci sa partnerom. U ostatku meseca bićete prilično uzdržani po pitanju emocija, na šta će uticati Devica.

 

Zdravlje: Ukoliko ne uspete da se izborite sa stresom na pravi način, očekuju vas respiratorne infekcije početkom meseca.

 

Doktorirali zavođenje: Ovi muškarci su majstori za flert, osvojiće i nedodirljive!

 

 

Vodolija

 

Posao: Dosta ćete razmišljati kako da sprovedete najizraženije težnje u delo. Od velikog značaja na tom putu biće osobe ili poslovi vezani za inostranstvo. Iako ćete možda zazirati na početku, nemate čega da se plašite jer vaša hrabrost će vas odvesti do uspeha. Ukoliko treba da zaključite neki ugovor kojim biste došli do novca, odložite njegovo potpisivanje bar do 10. oktobra. Neće vam biti problem da obezbedite sebi podršku, jer vas štiti Jupiter i osobe u znaku Strelca i Riba.

 

Ljubav: Naučite konačno da postanete tolerantni. Posle 10. oktobra u emotivnim odnosima stvari kreću nabolje, a dotle se primirite i porazmislite gde ste grešili u prošlosti.

 

Zdravlje: Mars u Devici će uticati negativno na vašu psihu pa ćete do 10. oktobra biti pod stalnim stresom što će dovesti do respiratornih infekcija. Čajevi za smirenje, rekreacija i manji obroci će vam pomoći da lakše prebrodite ovaj period, preporučuje mesečni horoskop.

 

Ribe

 

Posao. Što ste do sad uradili, uradili ste, sad je vreme za ubiranje plodova od ugovora koje ste zaključivali prethodnih meseci ili otpočinjanja novog posla. Bićete prijatno iznenađeni podrškom koja će vam biti pružena. Iako su vam zvezde trenutno naklonjene po pitanju prihoda, preporučljivo je da sklopite i neki novi poslovni dogovor. Saturn vam nije naklonjen pa ćete morati da preuzmete više odgovornosti na sebe nego što ste navikli.Na finansijskom planu, da bi došli do izgledne prilike za zaradu, morate se potruditi da sklopite neki poslovni ugovor ili dogovor. Vaše je polje karijere napadnuto Saturnom što znači da morate preuzeti odgovornost na sebe i raditi znatno više no u proteklih par godina.

 

Ljubav: Zauzetim Ribama će seks biti sjajan ventil za oslobađanje od stresa i depresije, dok će manjih razmirica u partnerskim odnosima biti tek u naznakama ovog meseca. Ribe koje su u ozbiljnoj vezi mogu očekivati njeno ozvaničenje od 10. oktobra, a slobodni pripadnici ovog znaka takođe od ovog datuma mogu očekivati ulazak u novu vezu.

 

Zdravlje: Zbog prisustva Sunca i Merkura u polju psihe, bićete mentalno jači nego obično, što će pozitivno uticati na kompletno zdravstveno stanje. Ipak, obratite pažnju na krvni pritisak, jer može doći do češćih oscilacija.

 

Hit na internetu! Gde ćete biti za 10 godina: Vaga na robiji, Lav beskućnik bez dinara!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...