Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za novembar: Novac stiže iznenada, dolaze sudbinske ljubavi!

Strelčeve će odlično poslužiti intuicija, pa će imati uspeha na poslovnom planu, dok Vodolijama sledi sudbinska ljubav na poslu
Zanimljivosti
23:28h
Mesečni horoskop za novembar: Novac stiže iznenada, dolaze sudbinske ljubavi!
Foto: Shutterstock

Strelčeve će odlično poslužiti intuicija, pa će imati uspeha na poslovnom planu, dok Vodolijama sledi sudbinska ljubav na poslu.

Pronađite svoj znak i proverite šta vama predviđa mesečni horoskop za novembar!

Ovan

Posao: Što se tiče posla, vi ćete imati ovog meseca naplatu razrađenog iz prethodnog meseca, samo ako ste započeli saradnju ili potpisali ugovor. Ovo je period kada se bavite finansijama i svesno ste u toj priči. Možete očekivati finansijski priliv svakako sa više strana, naročito prelaskom Venere preko severnog mesečevog čvora gde imate zagarantovan priliv novca. Ako ste poželeli više moraćete da zasučete rukave ali u društvu kolega. Oni vam donose novac u narednom periodu. Postavićete dosta dobar temelj koji se jednim delom razradio u prethodnom periodu, u poslu kojim se bavite, pa samim tim očekujte dobre poslovne prilike na duže staze.

Ljubav: Na ovom planu, savet je da se ne otvarate previše jer može doći do neugodnih situacija. Nemojte očekivati sjajnu sliku na početku meseca više se bavite drugim temama. Slobodan duh je kod vas dosta prisutan i moguće da ćete biti skloni otvorenim vezama. Stabilizaciju na ovom polju očekujte u drugoj polovini meseca.

Zdravlje: Ojačano polje vaše psihe u narednom period donosi rasterećenje. Moraćete da se pazite iznenadnih napada panike i povišenog krvnog pritiska u prvoj polovini meseca. Naredni period bi trebalo mirno da protiče.

Ciganske karte prognoziraju za novembar: Ljubav, sreća i novac stižu na velika vrata!

Bik

Posao: Možete imati novu poslovnu mogućnost tokom ovog perioda. Svakako je iskoristite početkom meseca novembra jer kasnije može da dođe do otežanja i odustajanja od započete ideje. Izlazite na pozornicu svakako i potpisivanje ugovora je dosta dominantno. Priliv novca od angažmana ćete sačekati u sledećem periodu, jer još uvek traje razrada samog plana.

Ljubav: Pojaviće vam se dosta mlađi partner na mestu gde najmanje očekujete. Naravno onima koji su slobodni mogu da iskoriste period za druženje. Bićete pod testom svakako, jer ima i dosta uticaja Saturna i otrežnjenja na kraju svake balade koju započnete.

Zdravlje: Možete se osećati usamljeno i depresivno, ali Venera svojim tranzitom kroz Vagu vas dovodi u balans. Više se družite i izlazite da bi zaboravili na eventualne brige, poručuje mesečni horoskop.

Blizanci

Posao: Imaćete otežan period što se tiče naplate dugova. Dosta težak perod sa početka meseca će trajati do kraja novembra. Novac stiže, ali će kasniti, što je evidentno. Nezadovoljstvo može da bude upečatljivo, jer neke stvari olako shvatate u životu. Ne očajavajte jer će doći vaših pet minuta u trenutku kada se budete najmanje nadali.

Ljubav: Upoznaćete karmičku ljubav. U ovom periodu vaša nezrelost dolazi do izražaja, što donosi dodatna otežanja na ovom polju. Neke stvari niste tek tako očekivali u svom životu. Transformacija energije će vam omogućiti povoljniji period, ali ćete usput polagati testove na tom segmentu.

Zdravlje: Kako vreme ide tako će i vasa zdravstvena slika biti sve bolja. Čuvajte se depresije polovinom meseca. Moguće brige oko stvari koje niste očekivali tolikim intenzitetom.

Horoskop otkriva koja bolest će vas oboriti u postelju: Verovali ili ne, sve je tačno!

Rak

Posao: Bilo bi dobro da se bavite preduzetništvom jer imate dosta dobre aspekte za takvu vrstu poduhvata. Početak i cela prva polovina meseca su dosta povoljniji za takav izazov. Svakako će vam biti potreban i finansijski savetnik u nekim momentima da bude sve besprekorno. Krajem meseca se malo pripazite na eventualne rashode na koje niste računali jer aspekt koji nagoveštava tako nešto, neće vas lično zaobići i moraćete ipak nešto više da platite.

Ljubav: Više ste u materijalnom svetu nego u emotivnom. Imaćete svakako podršku partnera ako ga imate, a slobodni neće očajavati jer će biti zaokupirani drugim stvarima u životu. Dakle, ljubavi neće biti manje, nego ćete postaviti prioritete. Vise ćete profitirati kroz partnerstvo, pa samim tim imaćete i više ljubavi.

Zdravlje: Prilivom novca možda krenete trošiti više na hranu koja će vam se u vidu sala lepiti za stomak. Moguće da ćete dobiti koji kilogram viška pa samim tim izbegavajte mesta gde možete da konzumirate brzu hranu jer ćete dosta intenzivnije živeti pa u prolazu nešto završavati.

Lav

Posao: Gorećete da zaradite i to će se isplatiti. Uživaćete u plodovima svog rada, ali posle svih teškoća vi to i zaslužujete. Nemojte očajavati ako u jednom trenutku pomislite da od naplate neće biti ništa, jer najuporniji će biti nagrađeni. Komunikacija sa saradnicima i ljudima u okruženju mogu dodatno da doprinesu prilivu novca. Na radnom mestu ćete imati dosta aktivnosti, ali i priznanja krajem meseca.

Ljubav: Možete se zaljubiti u jednog Jarca, ali nemojte da žurite u tu avanturu jer ste više pod nekim testom koji treba da položite. Partner će vam se činiti dosta teškim na početku meseca i nećete tek tako moći da nađete zajednički jezik koliko pred kraj ovog perioda, gde ćete naći zajedničko rešenje za probleme koji vas muče.

Zdravlje: Moguća je napetost i malo više nervoze, ali to ne znači da se nećete moći opustiti uz ambijent ili muziku koju volite. Neke tranzite ćete malo teže podneti na početku meseca novembra, ali bez brige jer su kratkog daha. Moguće glavobolje.

Nema sreće za njih: Tri horoskopska znaka osuđena da zauvek ostanu sami!

Devica

Posao: Imate više šanse ovog meseca da neke poslove dobijete bez preteranog angažovanja. Imate podršku celog tima. Ovaj period bi trebalo da iskoristite svakako, samo što se možete opustiti i uraditi rutinski ono što bi trebalo možda i detaljnije. Novac je u detaljima i vi to, kao ni jedan drugi znak zodijaka, znate najbolje. Početak naplate očekujte već u drugoj dekadi novembra. Niste sami u priči tako da uz ovakvu energiju nećete izgubiti bitku.

Ljubav: Iz vašeg odnosa sa okruženjem se procenjuje vaše psihičko zdravlje. Komunikacija je ključna za uspeh jer može da vam otvori vrata na nekoliko segnmenata, ne samo u ljubavi. Saturn u Strelcu nije povoljan za vaš ljubavni život, ali Venera u drugoj polovini meseca može da donese pozitivnije aspekte. Ako nemate partnera, potražite ga među Strelčevima.

Zdravlje: Potreba za odmorom kod vas je evidentna, još zbog repova koje vučete iz prethodnog peroda. Uspećete u drugoj polovini meseca da se opustite, pa ne očajavajte ako ne uspe iz prvog pokušaja.

Vaga

Posao: Možda vas ljudi ne shvate ozbiljno, ali ne očajavajte, jer se ništa ne gradi preko noći. Vreme je ovde u vašu korist i bićete čvrsti u svojim stavovima. Svakako nećete biti popustljivi i to se od vas svakako očekuje. Uspeh je zagarantovan. Novca će biti i moći ćete da popunite rupe u budžetu. Savet je da ne pozajmljujete novac. Dakle sto se zarade tiče, definitivno će je biti, ali samo ako zasučete rukave.

Ljubav: Pored novca i pojačanog apetita za slatkišima, svakako dolazi na red i ljubav. Neće vas zaobići u narednom periodu i imate šanse da neke stvari sumirate i predočite u nešto konkretnije. Možete da naiđete na partnera koji je nestrpljiv i nepopustljiv.

Zdravlje: U drugoj polovini meseca mogući stresovi ali kratkog daha, pa možete već opušteno proći bez naglih promena. Savet - pazite se infekcija.

Horoskop koji skida maske: Ko su šarmeri britkog uma, a ko dosadnjakovići!

Škropija

Posao: Došlo je vaših pet minuta. Možete zasijati i doneti planove sa kojim ćete zaokružiti svoju poslovnu godinu. Savet je da se u drugoj polovini meseca ne protivite ljudima u okruženju kako bi ostali na dobitku. Neke stvari neće tek tako ići na vašu ruku kada je u pitanju tolerancija, ali svakako se potrudite jer morate da pazite na svoju finansijsku stranu.

Ljubav: Ovaj segment i nije nešto aktivan već neko vreme kod vas. U drugoj polovini može da dođe do poznanstva, ali je bolje da ostane na nivou flerta. Ne savetuje se da idete više od poznanstva i prijateljstva, čak ni sa osobama koje će doći u vaš život.

Zdravlje: Na ovom polju su moguće depresije i nezadovoljstvo. Povlaćenje u svoj svet i svoj kutak je dobro došao, ali i razgovor sa osobama koje vam prijaju nemojte da odbijate.

Strelac

Posao: Dosta intuitivno prolazite kroz život. Neće moći toliko događaji da vas destimulišu, jer svakako postoji to unutrašnje ja koje će isplivati na površinu kada se okolina bude najmanje nadala. Pomisliće da imate dar predviđanja. Tajni neprijatelji su neminovno prisutni pa se ne ustručavajte da ostajete u nekom ćošku zbog eventualnih neprilika koje vam se plasiraju, nego svoj dar pretočite u malo boljem svetlu. Bilo bi doro na početku meseca da prionete na posao, jer kasnije će vam biti svakako potreban odmor.

Ljubav: Ovog meseca ćete imati dosta izazova na ovom polju. Možete upasti u sopstvenu zamku ako ste zauzeti. Ne dopustite sebi takav tretman. Možete biti direktni u komunikaciji sa partnerom i da ga povredite. Ako niste u vezi, moguće poznanstvo u drugoj polovini meseca.

Zdravlje: Moguće da ćete imati pritisak i malo psihčko naprezanje pa samim tim priprema za tako nešto svakako pomaže. Rad na sebi, meditacija ili joga su dobro došle.

Upozorenje ciganskog horoskopa: 3 zloslutne karte za jedan znak, suze na pomolu!

Jarac

Posao: Imate zagarantovan novac u drugoj polovini meseca i imaćete mogućnost da naplatite zaostale dugove. Ako ste karijerista, moguće da ćete na tom polju dobiti u ovom periodu i satisfakciju. Put za bolje finansije vode preko ugovora pa ih što više potpisujte. Više novca ne znači da ne treba da štedite. Iluzije zaboravite na poslu jer je Neptun zadužen za taj segment i dosta prisutan kod vaseg načina rada ovog meseca, pa se samo vratite na prethodni savet uz ovaj kontekst.

Ljubav: Prilika da steknete nova prijateljstva, ali i da se više družite sa prijateljima koje dobro poznajete. Druga polovina meseca je jako povoljna na ovom planu jer ćete se zaista zaljubiti do ušiju. Prepustite se partneru, jer ćete i kroz to poznanstvo svakako profitirati. Možete da spojite lepo i korisno.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije ako stres ne budete mogli da kanališete u prvoj dekadi.

Vodolija

Posao: Imate dobre šanse da iskoristite sve aspekte na polju karijere, jer vam može svakako doneti satisfakciju. Biće još prilika u narednom periodu, ali bi bilo dobro da počnete da razmišljate da se nešto konkretizuje i realizuje. Iskoristite početak ovog meseca za razvoj događaja. Sklapanje ugovora u ovom periodu svakako donosi novac. Dobro obratite pažnju na ono što potpisujete, jer možete dobiti dosta solidne svote ako obratite pažnju na detalje.

Ljubav: U poslovnom okruženju moguće poznanstvo sa osobom koja može biti ključna u vašem ljubavnom životu. Ovog meseca vam se dosta toga dešava sudbinski i morate i vi sami dati svoj pečat. Odigrajte pametno ulogu koja vam se nudi.

Zdravlje: Mars u Devici donosi nervozu, a možete imati i problem sa respiratornim infekcijama. Doduše, to se može manifestovati u prvoj polovini meseca.

Doktorirali zavođenje: Ovi muškarci su majstori za flert, osvojiće i nedodirljive!

Ribe

Posao: Prvi deo meseca je dominantniji na polju posla i bićete više angažovani. Imaćete mogućnost da sklopite dobar finansijski ugovor i svaka vrsta dogovora vam donosi satisfakciju u novčanom smislu. Isplativost svega što ste radili očekujte u drugoj polovini meseca. Savet je da dobro obratite pažnju pre nego što potpišete ugovor i da ne odlažete obaveze jer će vas stići onda kada se budete najmanje nadali.

Ljubav: Boljitak na ovom planu možete očekivati polovinom meseca jer vi to zaslužujete i moći ćete bez problema da realizujete svoje želje. Kontakt sa strancima ili saradnja sa nekim iz inostranstva može dovesti do novog poznanstva i novih kontakata. Svakako ih iskoristite u narednom periodu i za poslovne prilike. Erotske veze su dosta naglašene, ali nemojte samo na tome da ostajete.

Zdravlje: Možete biti skloni psihosomtskim bolestima. Kod vas se sve manifestuje kroz ovaj segment ili psihu. Opuštanje uz partnera je preporučljivo, ali i opasnost od infekcija može biti prisutna pa se redovno kontrolišite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs