Pročitajte

Horoskop koji skida maske: Ko su šarmeri britkog uma, a ko dosadnjakovići!

Postoje oni koji su za šalu i humor uvek spremni, ili tome malo više skloni, a i oni dosadni
Zanimljivosti
22:42h Autor:
Horoskop koji skida maske: Ko su šarmeri britkog uma, a ko dosadnjakovići!
Foto: Shutterstock

"Smeh je lek koji se ne može kupiti u apoteci", rekao je Branislav Nušić. Smeh je veoma bitan, osim toga što je dokazano da produžava život, veoma dobro deluje na čoveka.

Kao prvo, treba znati da je svaki horoskopski znak duhovit na svoj način. Naravno, postoje oni koji su za šalu i humor uvek spremni, ili tome malo više skloni.

Skoro svaki horoskopski znak je osetljiv na pojedine oblasti ili teme koje oni smatraju da nisu za šalu:

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Ovan

On je prvi i jedan od najduhovitijih u horoskopu. Uvek je spreman za šalu, i uvek ima inspiraciju kao vatreni znak da bude dobro raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajuće planete Marsa može i da pretera u tome. Naizgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali često se to vidi na njegovom licu.

2. Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lepo, ukusno za pojesti, i dobro za stvoriti, voli naravno i zabavu i humor. On se smeje od srca, a iza njegove šale nema loših namera. Sve je samo zarad smeha, opuštanja i uživanja.

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak koji je najviše čini spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. On po svojoj prirodi večito dete, traži nešto duhovito u svemu pa nekad čak i u problemima.

4. Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znaka voli šalu, ali na jedan specifičan način. Sa merom, jer Mesec od koga je napravljen je promenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku, porodicu i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

5. Lav

On je kralj. Sve može, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni dar ka uspehu i postizanju visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može.

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Devica

Oni jednostavno smatraju da samo oni razumeju sebe na pravi način, jer oni znaju šta je to uspeh. Odmah ćete pomisliti, da oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Device dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak, kome je potrebno vreme i određene, specijalne teme za šalu i smeh. Na poslu su veoma duhoviti, jer to je mesto gde su oni "svoj na svome".

7. Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve, osim ljubavi je za šalu. Ljubav je za Vagu suviše ozbiljna i važna da bi se šalili. Umerenost pre svega i da se druga strana slučajno ne uvredi ili povredi.

8. Škorpija

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne deluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

9. Strelac

Duhoviti Strelac! Strelčevi su veselog, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, vesela okrenuta optimizmu i veselim i vedrim temama.

10. Jarac

Ćuti Jarac, ćuti, ali kad progovori evo dobrog humora. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je malo potrebno vreme da se opuste.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

11. Vodolija

Jedan od najduhovitijih znaka Zodijaka. Brzi humor, ideja u sekundi se rađa. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spremna da se šali osim na glad u svetu, i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je preozbiljna i osetljiva.

12. Ribe

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju neprevaziđeni imitatori.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs