Horoskop

Ciganske karte prognoziraju za novembar: Ljubav, sreća i novac stižu na velika vrata!

Poznato je da ciganske gatare nikad ne lažu. Uvek gađaju pravo u centar, a evo šta su prognozirale za novembar
Zanimljivosti
16:26h Autor:
Ciganske karte prognoziraju za novembar: Ljubav, sreća i novac stižu na velika vrata!
Foto: Shutterstock

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Iako su mnogi sumnjičavi prema njima, nebrojeno puta su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta čeka svaku osobu u sutrašnjici.

Svaka ciganska karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob u mesecu pred nama.

Ovan

Ljubav: Ako mnogo sedite, razmišljate i kalkulišete na koji način da se pokrenete prema simpatiji, verovatno ćete ili ostati kratkih rukava ili ćete nepotrebno odugovlačiti početak nekih konkretnijih dešavanja. Umesto da čeznete za lepim stvarima, budite aktivniji prema osobi koja vam se sviđa, pošaljite poruku, pozovite. Možete na pozitivan način biti iznenađeni razvojem situacije. Ako ste u vezi ili braku, topao savet je da malo smanjite svoje aktivnosti na društvenim mrežama, jer to partnera izuzetno iritira. Sem sitnih iskakanja zbog ljubomore, za veze bi ovo trebao da bude solidan mesec.

Posao: Svesni ste da su vam potrebni novi saradnici ili pokretanje postojećih poslova u nešto drugačijem pravcu pa ćete se truditi da uvedete novine u poslovanje, a tragaćete i za kreativnim idejama i novim rešenjima za stare probleme. Prvi deo meseca će biti statičniji, sa manje poslovnih šansi, ali i sa mirnijom situacijom u svakodnevnom poslovnom okruženju. Drugi deo novembra donosi povremenu napetost i žurbu, borbu sa rokovima, ali vam u isto vreme daje i konkretnije rezultate, naročito u finansijskom smislu.

Zdravlje: Smanjena fizička aktivnost i loša ishrana dovešće do problema sa kičmom i mišićima.

Bik

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, nikako ne bi valjalo da se tokom ovog perioda uplićete u nešto tajno, pa makar to bila i samo zanimljiva komunikacija i razmena poruka. Postoji mogućnost da partner prati šta radite ili da će to doći do njega posredstvom treće strane. Slobodni će biti privučeni osobom sa kojom će imati dobru komunikaciju i razumevanje. Pre nego što se upustite u nešto ozbiljnije ili poklonite svoje srce, trebalo bi prvo proveriti da li je druga strana u potpunosti emotivno slobodna. Mogli biste saznati neke stvari o njoj koje vam se ne dopadaju.

Posao: Napredak vam neće doći lako, biće potrebno mnogo izmena postojećih planova i nećete u potpunosti biti zadovoljni finansijskom situacijom. Ipak, otvorene su vam nove saradnje i poslovi, naročito u prvoj i trećoj dekadi ovog meseca. Sredina meseca može doneti stagnaciju u kolegijalnim odnosima i neku formu konkurencije od onih koje smatrate bliskim saradnicima.

Zdravlje: Generalno – pad imuniteta i sklonost povređivanju, a pojedinim Bikovima stoji mogućnost operativnih zahvata i boravka u bolnici.

Žena Škorpija: Ona ne igra po tuđim pravilima, već postavlja svoja!

Blizanci

Ljubav: Zauzeti ne bi trebali da slušaju savete drugih. Niko ne kaže da ovo nije dobronamerno, ali drugi nisu u vašoj situaciji pa vam ni ne mogu soliti pamet. Odnos vas i partnera je nešto što bi vas dvoje lično trebalo da izanalizirate i vidite gde su greške i šta se može uraditi da ih ispravite. Neće vam ovaj mesec biti jednostavan, ali ako stavite zajednički interes i ljubav na prvo mesto, sve će proći baš kako treba. Usamljeni mogu varirati između dve osobe, a sada bi vam sedenje na dve stolice samo donelo problem. Sredina meseca je najbolja da odlučite koga želite da zadržite u svom životu i posvetite se toj osobi.

Posao: Nije ovaj mesec ni malo poslovno loš po vas i vidi se da se u nekim poslovima možete lepo ustaliti, a da će biti i prilika za materijalni i finansijski prosperitet. Najveći će vam problem predstavljati funkcionisanje na dnevnoj bazi sa kolegama, jer tu može biti neslaganja i pokušaja podmetanja. Ne zadovoljavajte se malim uspesima jer imate otvorene šanse da pokrenete nove saradnje i sebi obezbedite stabilniju budućnost. Održavajte dobre odnose sa nadređenima i vodite računa o greškama, jer će svaka od njih biti primećena.

Zdravlje: Karta Sreća vas ipak tokom ovog meseca u velikoj meri čuva od najveće zdravstvene problematike. Uglavnom prolazne tegobe i sezonski virusi.

Rak

Ljubav: Onima u vezi ili braku topla preporuka – ne uzimajte zdravo za gotovo odnose u kojima ste. Sada možete uraditi nešto za sebe i za svoju vezu, ali možete i dozvoliti da se jaz između vas dvoje sve više širi. I vi i partner ste skloni bežanju od problema i uplitanju u flertovanja, što će dodatno destabilizovati vaš odnos. Što se slobodnih Rakova tiče, za nešto pravo i ono što vredi ovo nisu dobre predispozicije. Ne vraćajte se starim ljubavima zarad utehe i zbog usamljenosti. U nove odnose ulazite oprezno i ne uplićite se sa zauzetim osobama. Postoji sklonost ka avanturama i neobaveznim, seksualnim vezama.

Posao: Bolja materijalna i finansijska simbolika tokom novembra. Naročito će biti podsticajne saradnje sa ženama ili kroz ”ženska” zanimanja. Dosta mogućnosti i da se kroz honorarne poslove dignete u novčanom smislu. Ipak, ovaj mesec ne daje onu pravu stabilnost koja vam je potrebna, pa će pojedini Rakovi biti zabrinuti za svoju budućnost. Saradnje od kojih ste mnogo očekivali su u zastoju, ili se od vas traže dodatni uslovi da bi se posao pokrenuo. Teško se borite sa okolnostima koje vam ne idu u prilog.

Zdravlje: Ženama mogući povremeni ginekološki problemi, muškarcima naglašene tegobe vezane za kičmu, naročito vratni deo.

Lav

Ljubav: Za emotivne odnose i bračne veze ovo je jedan dobar mesec. Moguće je da ćete na samom njegovom početku još uvek biti u nekoj problematici i rešavanju situacija iz oktobra, ali period na dalje otvara vama i voljenoj osobi jedno skladno vreme ispunjeno ljubavlju. Dovoljno je da se vi i partner prepustite jedno drugom i ponovo otkrijete sve čari vašeg odnosa. Za slobodne nema dosade. Vaša se energija budi od druge dekade novembra, bićete okruženi zanimljivim ljudima i podsticajnim dešavanjima i imati više prilika da uđete u nešto novo. Ovaj mesec donosi priče koje će vas uzdići, a postoji šansa i da traju u vremenu.

Posao: Mesec dobrih prilika za poslovno uzdizanje. Okolnosti će biti na vašoj strani, poslovni saradnici su spremni da unaprede vaše dogovore i može se reći da biste tokom ovog perioda mogli dobro profitirati. Jednostavno, posao i pare će vas hteti. Samo je potrebno da se i vi aktivirate i da ne sedite i čekate da vam bilo šta od ovoga padne u krilo. Za nezaposlene odličan period da započnu nešto novo što vredi i što može trajati. Povremena problematika je nešto što je normalno u poslovnom smislu, ali ćete uspevati da na lak način prevaziđete teškoće i zastoje. Podrška kolega.

Zdravlje: Zdravstvene prilike su po vas jako dobre. Ne bi trebalo da se suočavate sa većim problemima u ovom periodu.

Horoskop otkriva koja bolest će vas oboriti u postelju: Verovali ili ne, sve je tačno!

Devica

Ljubav: Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom mesec kada mogu stabilisati svoje odnose. Nemojte dozvoliti da se sivilo svakodnevice ispreči između vas dvoje i da vas problemi odvajaju. Ukoliko ste u teškom periodu, partner baš može biti vaš oslonac i uteha, kao i vi njemu. Budite tu jedno za drugo. Stoji da se povremeno mogu javiti posesivnost i ljubomora, ali vrlo je verovatno da ćete to uspeti da prevaziđete. Slobodnima je sve otvoreno za početak ljubavne veze, samo je bitno da ona ne bude tajnog tipa ili sa osobom koja nema rešenu emotivnu situaciju. Ne trebaju vam odnosi koji će vam unositi nemir.

Posao: Jedino što se u ovom periodu postavlja kao prepreka u poslovnom segmentu jeste sporost odvijanja planova i mogućnost konkurencije. Ovo je nešto sa čime ćete morati da se izborite i da ne dozvolite da vas odvrati od realizacije vaših ciljeva. Generalno – ipak je ovo mesec povećanih šansi za nove saradnje, kao i unapređivanja postojećih, a najviše će vas obradovati mnogo bolje finansijske prilike. Sada se mogu započeti poslovi koji će duži vremenski period donositi stabilnost i dati vam mogućnost napredovanja.

Zdravlje: Drugi deo meseca donosi pad imuniteta i sklonost lakšem oboljevanju – naglašene prehlade, virusne infekcije.

Vaga

Ljubav: Vodite računa da stabilnost vaših emotivnih odnosa i brakova ne bude ugrožena od strane treće osobe. Pred Vagama stoji mogućnost uplitanja u tajne veze ili flertovanja, što se može odraziti na vaš odnos sa partnerom, naročito u poslednjoj dekadi meseca. Potrudite se da sačuvate ono što vam je bitno i ne potpadate pod uticaj osoba koje od vas žele samo prolaznu avanturu. Što se slobodnih tiče, na vama je odluka – želite li nešto stabilnije ili nešto prolazno. Očigledno je da ćete biti privlačni suprotnom polu i da ćete biti okruženi i onim pravim, ali i pogrešnim ljudima. Sami izaberite šta je ono što vam je sada potrebno.

Posao: Prva i druga dekada meseca su dobre i obiluju poslovnim prilikama. Ulaskom u treću dobijate pred sobom vreme nervoze i stresa, naročito u najbližoj poslovnoj okolini. Saradnje u tom periodu mogu biti uzdrmane i biće potrebno dosta takta da ih održite. I pored svega ovoga, možete učvrstiti svoje poslovne pozicije, a i materijalni momenat će biti dosta jači. Ono što je najvažnije za vas jeste da zadržite svoju stabilnost i da odredite šta vam je prioritet u poslovima. Pojedinim Vagama mogućnost prelaska na višu poslovnu poziciju.

Zdravlje: Energija Marsa i karte Neprijatelj unosiće vašem znaku zdravstvenu problematiku najviše kroz temperature i infekcije.

Nema sreće za njih: Tri horoskopska znaka osuđena da zauvek ostanu sami!

Škorpija

Ljubav: Iako se emotivni odnosi i brakovi tokom ovog meseca prikazuju kao podsticajni i dobri, ipak se vidi da ćete povremeno imati svoje sumnje i razmišljanja i biti zabrinuti šta vam budućnost kao paru donosi. Ne čuvajte svoje strahove od partnera i ne opterećujte se bez razloga. Kroz otvorenu komunikaciju se može rešiti sve i razvejati vaše sumnje. Idete ka zadovoljstvu u ljubavi. I kod slobodnih Škorpija postoje mogućnosti da ulete u strasnu avanturu skrivenu od radoznalih očiju. Ako je to ono što želite, onda samo napred, ali ovaj mesec vam ipak daje šansu za pravu ljubav. Ovo ne bi trebalo propustiti.

Posao: Trend napredovanja u poslovnom segmentu se nastavlja i pred vama su izuzetne prilike da se materijalno stabilizujete i finansijski oporavite. Međutim, ovo nikako neće doći na lagan način, mada srećne okolnosti jesu na vašoj strani. One će se manifestovati kroz nove poslovne saradnje i kroz šanse za boljitak koje vam se ukazuju, ali ovo samo znači da ćete morati da radite još više i još napornije. Smetaće vam povremeno pokušaji konkurencije da unizi vaš doprinos, ali se ne brinite – trenutno ste nedodirljivi.

Zdravlje: Nemojte samo dozvoliti sebi da se usedite i da počnete da slažete kilograme već se bacite na neki sport ili se više rekreirajte.

Strelac

Ljubav: Velika zauzetost u poslovnom segmentu može praviti probleme onima u emotivnim vezama i brakovima. Moraćete da pronađete dobar balans i posvećujete dovoljno pažnje partneru, jer će u suprotnom dolaziti do povremenih tenzija, naročito u poslednjoj dekadi meseca. Ako se dovoljno potrudite, ovo bi mogao biti početak jednog lepšeg i stabilnijeg perioda za vas. Što se slobodnih Strelčeva tiče, vi kroz poslovne okolnosti dobijate priliku za jedno lepo poznanstvo koje bi i te kako moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Bićete privlačni suprotnom polu i moguće je da će se više osoba interesovati za vas.

Posao: Odličan mesec je pred vama, ali budite sigurni da će ga u isto vreme obeležiti i mnogo rada i sitnih konflikata i tenzija i to sa kolegama. No, i pored ovoga ne može se poreći da mnogi pripadnici vašeg znaka idu ili ka stabilizaciji na duži vremenski period ili počinju da se uzdižu ka jačim pozicijama. Primećeni ste od strane ozbiljnih ljudi koji su spremni da cene vaš rad na pravi način, pa se pojedini mogu nadati i promeni radnog mesta ili početku rada za strance.

Zdravlje: Zdravstvene prilike su dobre, ali svakodnevica nosi mogućnosti sitnijih povreda, uboja, posekotina. Možete se povrediti na radnom mestu ili čak prilikom obavljanja nekih dnevnih aktivnosti kod kuće.

Jarac

Ljubav: Čuvajte svoje emotivne veze i brakove, jer ste i dalje u periodu kada se dobre i loše stvari kod vas dvoje konstantno prepliću. U jednom trenutku ste sigurni u odnosu u kome ste, već u sledećem se javljaju sumnje i ljubomora, kao i preispitivanje vaše veze. I vi i voljena osoba ste skloni da nekim rečima i postupcima unosite pometnju, kao da namerno pokušavate da onu drugu stranu naterate na reakciju. Slobodni bi da se prepuste nečemu što je počelo da se dešava, jako vam odgovara način na koji komunicirate sa nekim ko vam je simpatičan, ali stari strahovi od povređivanja su i dalje prisutni.

Posao: Zabrinutost zbog daljeg odvijanja poslovnih saradnji će biti prisutna, naročito u drugoj i trećoj dekadi novembra. Neke promene u dogovorima neće vam odgovarati, ali sada se morate prilagoditi zahtevima druge strane, koliko god smatrali da su oni nerazumni ili preveliki. Nezaposlenima je treća dekada meseca najbolje postavljena za nalaženje posla. Ne može se reći da ćete u potpunosti biti zadovoljni finansijskim prilivima, ali u trenutnom ekonomskom okruženju ovo je najbolje što možete izvući. Konkurentsko ponašanje kolega.

Zdravlje: Najveći problem tokom novembra je upadanje u povremena depresivna stanja i dubiozu. Takođe, naglašene su respiratorne infekcije.

Šta nam donosi vladavina Škorpije: Izbegavajte ove datume najvećih kriza!

Vodolija

Ljubav: U emotivnim odnosima i brakovima će ovo biti vreme za građenje emocija i prave komunikacije. U jednom trenutku bi se moglo dogoditi da počnete da upadate u sumnjičave tripove i da proveravate partnerov telefon i poruke. Stvari na koje biste naišli mogu da vas onespokoje, iako realno gledano nema pravih razloga za to. Odnos između vas dvoje je dobar i ne treba ga kvariti nepotrebnom ljubomorom. Oni koji su slobodni okruženi su zainteresovanima. Moguće je da u igri budu dve osobe a vi ćete morati da se odlučite kojoj od njih treba dati svoje vreme i prepustiti joj se. Zapamtite – stvari nisu uvek onakve kao što izgledaju.

Posao: Inostranstvo i rad sa stranim firmama pojedinim Vodolijama otvaraju velike šanse za napredovanje tokom novembra. Generalno, ovo je mesec užurbanosti, ali i vaše velike angažovanosti, što će svakako doneti rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Informacije koje dobijate od saradnika daju vam dobar vetar u leđa. Možete računati na veće finansijske prilive, ali bi bilo dobro da vodite računa o svojim troškovima, koji su takođe povećani tokom ovog perioda. Žene su na vašoj strani, biće lakše raditi sa njima, bilo kroz poslovne saradnje, bilo kroz kolegijalne odnose.

Zdravlje: U ovom periodu ste dosta krhki i skloni lakom poboljevanju. Respiratorne infekcije se mogu lako spustiti na pluća. Situacija sa zubima je nepovoljna.

Ribe

Ljubav: U emotivnim odnosima i brakovima naglašene su promene koje mogu nastupiti bukvalno preko noći. Od vas dvoje će zavisiti da li će one biti pozitivne ili negativne. Odnose jako može kvariti vaše ili partnerovo preterano angažovanje na društvenim mrežama. Ljubomora je jako naglašena, pa se potrudite da ovo razjasnite i sredite. Ako budete posvećeni vezi, sledi vam preporod i ponovno buđenje one prave ljubavi i strasti. Što se slobodnih Riba tiče, postoji sklonost ka nekonvencionalnim odnosima, prolaznim vezama i avanturama. I pored svega ovoga, vama se daje prilika da odnos sa jednom osobom unapredite i da to preraste u pravu vezu.

Posao: Nove saradnje i poslovni projekti se otvaraju pred vama. Vaš rad je priznat i cenjen i ukoliko ste privatnik, imaćete mnogo pozitivnih preporuka. Prosto, priča o vama se širi. Generalno – Ribe su u podsticajnom periodu za sve ono što je vezano za posao, ali stoji da kroz ovo morate proći na teži način. Ništa neće biti mirno i stabilno, a promene su nešto što je svakodnevno prisutno i tome ćete morati da se prilagodite. Povremeno loši odnosi sa kolegama i to najviše zbog podmetanja ili konkurentskog ponašanja.

Zdravlje: Dosta dobro prolazite kroz novembar, povremeno ćete biti skloni glavoboljama i variranju pritiska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs