Opasnost ih vreba

Osobe u ovom horoskopskom znaku privlače nevolju: Srljaju pravo u plamen, mogu da izgore!

U horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju pravo u plamen
Lifestyle
19:12h Autor:
Osobe u ovom horoskopskom znaku privlače nevolju: Srljaju pravo u plamen, mogu da izgore!
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoj sopstveni način nošenja sa nevoljama.

U ovom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju pravo u plamen:

1. Ovan

Uvek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, fizički će se obračunati - na licu mesta. Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora se barem posvađati.

Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve će načine non - stop pokušavati da se "vrati u sedlo". Ako zbog drugih upadne u nevolju, svađa se i raspravlja, suprotstavlja se šefu ili "glavnom krivcu", ma koliko on bio moćan ili jak.

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

2. Bik

Zna da namiriše opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se izvukao ako "kola krenu nizbrdo". Ne zaleće se, pogotovo ne u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi.

Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju, ko će se zauzeti za njega ili da pobegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede "na nervnoj bazi".

3. Blizanci

Izvlači se iz svake, pogotovo neprijatne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi "trista na sat", munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog "keca u rukavu".

Intuitivno predoseća šta od koga može očekivati, pa na vreme šalje SMS poverljivog sadržaja i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Rak

Snalažljiviji nego što izgleda, iako se "peca" na sentimentalnost i prenemaže kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već cinkarenje prikupio bodove.

Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće spletku i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju u njegovoj mreži. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.

5. Lav

Lav se vrlo vešto izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći - ne bira sredstva kako bi se spasio i isplivao.

Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može da pobegne, on će angažovati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A budući da, uglavnom, poznaje "glavne face" u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Devica

Ona je toliko inteligentna da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla.

Prelistava spisak potencijalnih rešenja u svojoj glavi, a kad treba nekome da telefonira ili da se vidi sa nekim, bira vreme i mesto, iako joj je uvek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.

7. Vaga

Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, ali čitavo vreme grozničavo razmišlja kako se izvući, vrlo je neprijatna na rečima, čak nepopustljiva, kad otkrije ko je kriv za njene muke.

Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje može reagovati ratoborno i oštro čime zna iznenaditi svoju okolinu.

Inteligentni, mogu da vas vrte oko prsta: 3 najpametnija horoskopska znaka!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

8. Škorpija

Najveća nevolja za njega je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljen, a partner mu pravi probleme. Sve druge nevolje za Škorpiju su uvek rešive, pa i kad ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire od rešavanja problema, već bira najlukaviji način da se izvuče.

Ako ima problema sa zakonom, unajmljuje najboljeg advokata, ali paralelno sprovodi i sopstvenu istragu o onome ko ga je doveo u nevolju, a takvom se onda ne piše dobro.

9. Strelac

Kad se nađe u nevolji, Strelac odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug "veza i vezica" kojih, naravno, ima na sve strane. Samo treba odabrati pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati.

Sve ostalo je deo "procedure" koja Strelcu u ruke stavlja "čarobni štapić" kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema sa saobraćajnom policijom ili dobijanjem vize za inostranstvo.

Oni nemaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su proračunate!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

10. Jarac

Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i sam svoj advokat, spasilac i savetnik.

Spreman je mnogo da otrpi, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao "stara čekalica" čeka i - dočeka svojih pet minuta, kad će ignorisati one koji su se ogrešili o njega.

11. Vodolija

Iako deluje nonšalantno, a ponaša se kao da će bez njega sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za njega to najveća nevolja.

Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njegov adut, ali i slaba tačka: partner koji ga dobro poznaje, nateraće ga da "puzi", kako bi se izvukao iz ljubavnog haosa koji obično sam izaziva.

Japanski horoskop: Večiti kalendar određuje ko vam donosi nesreću u životu! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

12. Ribe

Njene reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju biti nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike.

Iako se nikad ne zna kako će reagovati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znakovi, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom se umiju izmigoljiti i zavarati tragove ili se pritaje uz piće sa društvom, dok opasnost ne prođe.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs