Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za jul: Lava čeka važan test, Vagu ponuda koja se ne odbija!

Bikovi će ostvariti sve svoje ciljeve ovog meseca, Device treba da pripaze na ishranu
Zanimljivosti 01.07.2015. - 09:22h
Foto: Shutterstock

Sa početkom jula dolaze i nove poslovne prilike, izenađenja i veliki preokreti na ljubavnom polju, ali i odlični odnosi u porodici.

 

Važne životne odluke moraće da donesu svi znakovi, a evo šta vam još predviđa mesečni horoskop za jul.

 

Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

 

Ovan

 

Prva i druga polovina meseca će biti gotovo suprotne po svom delovanju. Potrudite se da do 9. jula ugovorite sastanke, potpišete ugovore, rešite neke zaostale poslove sa kojima kasnite. Ukoliko ste menjali poslovni prostor, dovršite adaptaciju i uselite se. Izgledaće vam da je teško da održite tempo sa mnogo obaveza.

 

U drugoj polovini meseca sa većom lakoćom ćete dolaziti do novca i poslovi će generalno krenuti na bolje. Imaćete utisak da vas svi odjednom traže, kao da su tek sad saznali da vaša prodavnica ili kancelarija postoji. U ljubavi će vam se sve do oko 20. jula činiti da ste došli do kraja jednog poglavlja, a ako ste bili sami, osetićete veliku usamljenost. U poslednjoj trećini meseca, dobićete ohrabrujuće vesti o osobi koja vas mnogo zanima i osetićete da vam se bude emocije, poručuje mesečni horoskop. Čuvajte se stomačnih tegoba tokom sredine meseca.

 

Japanski horoskop: Večiti kalendar određuje ko vam donosi nesreću u životu! (FOTO)

 

 

Bik

 

Jul će vam ostati upamćen kao mesec u kome ste ostvarili svoje ciljeve i otišli na zaslužen odmor. Bilo kojim poslom da se bavite, dolazi vam prilika da u poslednjih deset dana meseca započnete osnovni ili dodatni posao iz vaše kuće. Iako deluje naporno i zahtevno, bićete oduševljeni postignutim i odlično ćete razviti svoje ideje. Mnogo kontakata, komunikacije i sastanaka je osnova uspešnosti vašeg posla.

 

Dolazi mesec u kome ćete sve one međusobne probleme u komunikaciji u porodici morati da razrešite i da saznate prave uzroke razilaženja u mišljenjima i stavovima. Možda vam je svima potrebno da pričate otvorenije i iskrenije o svojim problemima i da kao ranije pomažete jedni drugima. Usamljeni se mogu zaljubiti na kraćem putovanju. Tokom celog meseca ćete se odlično osećati.

 

Čitajte ih kao otvorenu knjigu: Psihološki profil horoskopskih znakova!

 

Blizanci

 

Iako vi baš ne volite mnogo da se bavite novcem, sada možete obaviti baš važne transakcije. Moguće je da ćete se, ako ste mladi i obrazovani, baš sada zaposliti ili da ćete konačno, posle mnogo neuspelih pokušaja, dobiti drugi posao. Uglavnom, neko trajnije poboljšanje materijalnog plana možete očekivati. Prva polovina meseca će vam prolaziti sporo, a druga u turbo tempu. Pojaviće se prilike da poslujete sa firmama i osobama iz inostranstva. Prihvatite ih u skladu sa svojim realnim mogućnostima i ne budite suviše optimistični u davanju obaćanja.

 

U ljubavi vam se već neko vreme čini kao da ne znate šta želite i da vam treba pauza da jasno sagledate svoja osećanja. Budite spremni na mogući prekid dosadašnje veze i novi početak krajem meseca. Treba vam odmor i relaksacija, odvojite vreme za šetnje.

 

 

Rak

 

Mnogo utisaka i poslova se u vašoj glavi sklapa u jedan veliki mozaik, sve do polovine meseca. Imali ste dobru godinu kada ste dobili posao, osnovali firmu, učnili dosta toga. Osećaj kao da ste mnogo radili, ali ne i zaradili će vam biti jako izražen u prvih deset dana meseca. Nakon toga, vi počinjete da ubirate plodove svog rada u vidu realnih, a ne fiktivnih naplata. Mesečni horoskop predviđa dobijanje starih potraživanja, isplatu kredita i zaduženja, kao i početak štednje.

 

Uređenje kuće i ostvarenje vaših dugoročnih planova je takođe povoljno u toku čitavog meseca. Što se emocija tiče, situacija je složenija. Imaćete utisak kao da ste odjednom proterani iz divnog okruženja i emotivne sigurnosti kao u snu i da ste došli u fazu kada vas partner preispituje kao da vam više bezuslovno ne veruje. Samo budite iskreni i sve će se srediti. Jul vas drži u odličnoj formi.

 

Zapisano na dan vašeg rođenja: Pročitajte budućnost iz 5 životnih polja!

 

Lav

 

Poslovi vam već neko vreme ne idu, a prva polovina jula će iz vas iscrpeti poslednje atome snage i imaćete utisak da vodite neku borbu sa vetrenjačama, da pokušavate nemoguće, da se sve komplikuje iz nepoznatih razloga. To je vreme preispitivanja vaše volje i istrajnosti i ne smete sada biti malodušni i odustati na pola puta. U drugoj polovini meseca, naravno, ako ste u prvoj doneli odluku sa čim želite da nastavite, a sa čim ne, delovaće kao nagrada za vaše napore. Biće lakše da sprovedete svoje ideje u delo, ma koliko one sitne i nevažne izgledale.

 

Emotivno ste jako raspoloženi za vezu i romantiku, a kada se opustite i ptrepustite, bez mnogo kalkulisanja, to će se i desiti. Odgovara vam osoba u znaku Strelca, samo joj morate dati dovoljnu dozu slobode i vremena. Više sna i laganiji obroci učiniće da se osećate mlađima.

 

 

Devica

 

Za sumnjičave stavove prema novinama u poslu niste vi krivi. Oni su posledica vaših prethodnih iskustava. Ne volite rizik, ali ćete sredinom meseca osetiti kako ste mnogo hrabriji i kako odjednom ne mora baš sve biti sasvim sigurno. Saznaćete neke tajne koje su uticale na vaš posao i život, a da niste ni znali za to. To će vam pomoći da manje krivite sebe za neuspehe i stagniranja.

 

Novčana situacija je solidna, ali vama treba više, budite strpljivi, sledećeg meseca se uvećava vaš priliv na računu. Za brakove i duge veze, ovo je period preispitivanja. Trebalo bi da popravite odnose vlastititm trudom, ali ne po svaku cenu. Ne možemo menjati druge ljude, samo sebe, ali je važno razmisliti da li osoba koja toliko želi da se menjamo, ceni i poštuje osobenost koju posedujemo. Mogući su problemi sa težinom, pripazite na ishranu, poručuje mesečnio horoskop.

 

Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

 

Vaga

 

Iz potpune konfuzije, dugovanja i komplikacija, vi ćete izaći već tokom prve nedelje meseca. Ipak, ne očekujte čuda, morate biti odlučni i hrabri ako želite da dugogodišnji trud i rad u drugoj polovini meseca bude naplaćen u vidu poslovne prilike koju ste sanjali i koja se ne odbija. Sumnja da nećete dobro oceniti prilike i da ćete doneti pogrešnu odluku jeste smislena, ali zaštićeni ste od rizika i gubitaka Jupiterom u prijateljskom znaku.

 

Ako ste već neko vreme sami, sada nećete moći da se požalite i izgovarate kako vas niko ne želi i ne primećuje, jer će samo od vas zavisiti hoćete li pokloniti emocije osobi koja vas iskreno voli. U vezama i brakovima dolazi do poboljšanja komunikacije i odjednom nećete biti tako udaljeni jedno od drugog. Treba vam putovanje i odmor da se posvetite jedno drugom. Moguće su nesanice većim delom meseca.

 

 

Škorpija

 

Priželjkujete unapređenje i viši položaj, ali ga se jednako i plašite. To je neka situacija koju ne umete da objasnite, ali znate da je vreme sad ili nikad da se aktivno uključite i date svoj doprinos važnim zbivanjima oko vas. Ukoliko je vaš rad javan i bili ste na bilo koji način u nemilosti javnosti, sada ćete na neki način dobiti završni sud o vašim greškama, ili ispravnosti.

 

Mesečni horoskop uverava kakva god situacija da bude, morate je prihvatiti, kako biste nastavili dalje ispravnijim i korisnijim putem. U ljubavi ste još uvek povređeni time da mnogo dajete, ali niste sigurni da uzajamno i dobijate. Nekada je bolje pomoći i to bezuslovno osobi pored vas, a prilika da se to uzvrati će sigurno doći, jer se takve okolnosti ne planiraju, prosto se dese. Usamljeni su jako probirljivi i odbijaju osobe koje ih ne zadive. Zdravstveni plan je uobičajen, bez promena.

 

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

 

Strelac

 

Sva vaša lepršavost će biti pod lupom, a vi znate da prilika vašeg života čeka da je uzmete, predanim radom i ozbiljnošću, kojom se baš ne možete uvek pohvaliti. Ukoliko želite da odete u inostranstvo, unapredite svoju kvalifikaciju ili prihvatite rukovodeće mesto, učinite to sredinom meseca. To ne znači opuštanje posle uspešnog plana, već naprotiv, korenitu promenu svih vaših daljih akcija i planova. Novac dolazi iz neočekivanih izvora, gotovo kao poklon.

 

U ljubavi ste vi ta osoba koja bespotrebno komplikuje jednostavnu stvar i onda se pitate šta vam stoji na putu do sreće i zadovoljstva. Izaberite status koji vam odgovara i ništa ne radite zbog drugih, važno je da vi osećate da radite ispravnu stvar. Usamljeni se mogu zaljubiti u Lava kao nikada ranije i poželeti da se istinski vežu. Dobar mesec za odvikavanje od štetnih navika je baš sada.

 

 

Jarac

 

Do prve polovine meseca, trebalo bi da završite neki ozbiljan administrativni posao ili čak sudski spor. Posle toga ćete tokom poslednjih deset dana meseca biti u prilici da uživate u dobijenom novcu ili u dobiti od vaše korisne investicije. Ništa ne odlažite za kasnije, iskoristite svaku priliku da budete u centru pažnje na poslu. Vreme je da se ozbiljnije reklamirate ili da u svoj rad uključite više saradnika. Najbolju perspektivu i zaradu će imati oni koji se bave osiguranjem, prometom novca i kupoprodajom nekretnina.

 

Emotivno, nailazi period u kome ćete morati da menjate svoju dnevnu rutinu u porodici kako biste se prilagodili zahtevnim željama vaših ukućana. Budite spremni da se više posvetite onima koje volite, kako vas ne bi pogrešno shvatili. Usamljeni mogu upoznati neobičnu osobu na putu. Dobro ćete se osećati čitavog meseca.

 

Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

 

Vodolija

 

Posao će ići u najboljem mogućem smeru. Imaćete toliko aktivnosti tokom prvih deset dana meseca, da ćete biti prosto zadivljeni sopstvenom brzinom i efikasnošću. Novac dolazi sporo, ali se u drugoj polovini jula vaše finansije trajnije stabilizuju. Imate želju da radite nešto iz hobija, zadovoljstva i prirodne želje za kreativnim radom, ali mislite da vas neće dobro shvatiti. Krajem meseca unesite željene novine u poslove i bićete iznenađeni pozitivnim stavom i prihvatanjem u vašoj okolini.

 

Spremni ste za ozbiljnu vezu ili brak i to pokazujete osobi koju volite, otkriva mesečni horoskop. Idealno je vreme za donošenje ove odluke. Ukoliko ste do sada i imali mnogo prepreka, sada će one biti brže i lakše otklonjene. Kao da vam i zvezde šalju poruku da je došlo vreme da budete srećni i ispunjeni. Pazite na ishranu, mogući su problemi sa stomakom ili prehlada, naročito na putovanju.

 

 

Ribe

 

Želeli ste da popravite svoje poslove, da više zarađujete i sve je išlo ka tome, osim što nikako da konkretizujete svoje planove. Tokom sredine meseca možete dobiti iznenadan poziv i to dok ste na odmoru, da prihvatite posao koji ste oduvek želeli. Sada vam se ništa ne može isprečiti na putu do potpunog zadovoljenja vaših želja i materijalnih potreba. Potrebno je samo da pokažete visoku profesionalnost i stručnost.

 

U ljubavi ste zadovoljni, ali uvek može bolje, dajte da biste dobili. Ne ustručavajte se da pokažete koliko vam je voljena osoba važna i koliko vam znači i treba. Usamljenima se može desiti na kraći period uđu u vezu sa osobom koja nije slobodna. Neka to bude samo novo iskustvo, ne očekujte velika dešavanja i preokrete. Unosite dovoljno tečnosti, kako ne biste osetitili preteran umor i slabost, pogotovo na visokim temperaturama.

 

Rimski ljubavni horoskop: Koji znak će upoznati srodnu dušu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...