Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Blizance: Na poslu cvetaju ruže, u ljubavi pazite na trnje!

Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba

Zanimljivosti 25.10.2017. - 11:24h Autor: Stil
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Lični razvoj biće vam ovog meseca na prvom mestu, dok će polje karijere biti najmoćnije i pretrpeti najveće promene. Morate da počnete da vodite računa i interesima drugih, a svoje ambicije bar trenutno da obuzdate.

 

Tokom novembra, samo vaš društveni ugled može da vam pomogne da ostvarite ciljeve.

 

Posao: Period je jako povoljan za razvoj novih planova u karijeri. Uticaj Merkura pomoći će vam da tokom novembra uspete da ostvarite neke nove, isplative poslove. Ipak, biće nekih turbulencija na poslovnom planu. Ako želite da uspete, prihvatite pomoć porodice i prijatelja koja vam se nudi.

 

Novac: Nakon 13. novembra, finansijska situacija će se popraviti. Tada ćete moći da priuštite sebi i malo luksuza, a ne samo neophodne stvari.

 

Ljubav: Ako ste sami, dosta kretanja među zaniljivim ljudima kojem ćete biti skloni, pomoći će vam da konačno ostvarite kvalitetnu vezu. Blizanci koji su u braku treba da se posvete partneru i pokušaju da mu ispune neku želju. Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba, pa pokušajte da se kiontrolišete u svađama. Moguća je i iznenadna trudnoća.

 

Zdravlje: Sve do 22. novembra, zdravlje će biti odlično. Nakon toga, pokušajte da više vežbate i obratite pažnju na ishranu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs