ASTRO PROGNOZE

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Jarca: Posao cveta, možda čak pokrenete sopstveni biznis!

Ovog meseca vaša profesionalna i porodična priča biće pod uticajem pomračenja sunca. Vaš život će se promeniti iz korena

Zanimljivosti
15:47h Autor:
Foto: Shutterstock

Pomeranje Jupitera će takođe uticati na vašu karijeru ovog meseca. Jako je važno da redukujete vaše aktivnosti u dok je pomračenje sunca u toku. Jarčevi ovog meseci treba da izbegavaju rizične situacije.

 

Posao: Već od trećeg oktobra možete očekivati da će zvezde uticati na poboljšanje vašeg profesionalnog statusa. Vaša dostignuća će biti sjajna i možete očekivati i promene poput pokretanja sopstvenog biznisa ili dobijanja kreativnijeg posla.

 

Postoji mogućnost da ćete morati i da odete iz zemlje radi karijere, a u tom slučaju vaša porodica će pretrpeti određene promene, koje neće biti jednostavne za rešavanje.

 

Novac: Jupiter će biti od pomoći kada je reč o novcu i zaradi tokom ovog meseca. Imaćete podršku prijatelja kada je reč o nekom ulaganju. Ipak, savetuje se da budete oprezni sa novcem. Potrebne su neke promene koje morate uvesti kada je način na koji zarađujete, a čak možete i naučiti neke tehnološke cake koje vam mogu pomoći u vođenju poslova.

 

Ljubav: Na ovom polju, Jarčevi će ovog meseca uživati. Očekuje vas mnogo zabave i smeha sa voljenom osobom.
Slobodni Jarčevi će pronaći ljubav u spiritualnom okruženju.
Jarčevi se i dalje premišljaju kada je proširenje porodice u pitanju.


Zdravlje: Osećaćete se sjajno ovog meseca. Ako patite od neke hronične bolesti, smanjite aktivnosti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...