Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Presudni period, čuvajte se razvoda!

Jedino će finansijska situacija biti sjajna

Zanimljivosti 25.09.2017. - 15:22h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Ovog oktobra morate da se posvetite samo važnim stvarima. Odložite manje bitne obaveze, a pažnju usmerite na karijeru i zdravlje. Ovo je takođe period kada ćete ozbiljno početi da razmišljate o promenama u svom životu, a promenićete čak i stavove koje ste negovali godinama.

 

Posao: Na polju karijere biće nekoliko nepredviđenih situacija. Postići ćete uspeh na poslu, ali tek nakon što uspete da savladate nekoliko prepreka.

 

Novac: Prihodi će ovog meseca biti zaista visoki, pa ćete se opustiti i uživati u malo raskošnijem životu nego do sada. Novac će dolaziti iz nekih projekata koji će od vas tražiti kreativnost ili veštine komunikacije. Generalno, finansijska situacija će biti sjajna tokom oktobra.

 

Ljubav: Pomračenje Sunca u oktobru staviće na probu neke vaše odnose, bilo ljubavne, bilo prijateljske. Imaćete snažnu potrebu da pronađete partnera za ceo život, ali ovaj mesec nije najpovoljniji za ulazak u novu vezu. Vage koje su u braku ili dugoj vezi takođe mogu da iskuse probleme, a mnogim pripadnicima ovog znaka preti i razvod.

 

Zdravlje: Da biste očuvali zdravlje, morate da pronađete vreme za opuštanje i odmor. Nivo energije će vam biti visok, ali postoji mogućnost zubobolje i velikog umora.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...