Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Ceo život će vam se promeniti!

Ako se budete dobro organizovali, može da dođe i do značajnog poboljšanja na polju finansija

Zanimljivosti 25.09.2017. - 15:11h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Tokom oktobra najvažnije je da malo usporite. Jupiter će dosta uticati na sva vaša polja, a vi ćete biti zainteresovani samo za sticanje novih znanja. Bićete puni volje da pomognete drugima i prenosite im sve ono što ste naučili. Oktobar donosi i dosta šansi za putovanja na različita mesta, koja ranije niste posećivali.

 

Posao: Odličan period na polju karijere. Ispunićete sve zahteve nadređenih, i to će se i te kako odraziti na vaš status i primanja. Tokom celog meseca bićete izrazito kreativni, a vaše ideje biće prihvaćene sa oduševljenjem. Pazite u kakve projekte ulažete novac, oktobar može da donese veće gubitke.

 

Novac: Kada je reč o trošenju i zaradi, morate da razmislite o starim strategijama i osmislite nove. To je jedini način da ovog meseca ne bankrotirate. Ako se budete dobro organizovali, može da dođe i do značajnog poboljšanja na polju finansija.

 

Ljubav: Vaš društveni život biće stavljen na probu. Svi potisnuti problemi u vezi ili braku isplivaće na površinu i moraće da se reše, na ovaj ili onaj način. Ako vaša veza opstane, postoji mogućnost za proširenje porodice. Slobodne Device imaće nekoliko emotivnih ponuda ovog meseca, ali će se teško odlučiti za jednu.

 

Zdravlje: Mesec kada možete da iskusite jake reumatske bolove. Posetite lekara.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...