Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Škorpiju: Vama će sve ići od ruke, i ljubav, i novac!

Ovaj mesec je bukvalno stvoren za Škorpije

Zanimljivosti 25.09.2017. - 15:50h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Tokom oktobra iskoristićete sve svoje šanse i postići ciljeve koje ste odavno zacrtali. Nećete zavisiti od drugih ni u kojem smislu. Sve što planirate da uradite, uradite u oktobru, jer je ovo vaš najbolji mesec! Naglašeno je i polje ličnosti, pa je moguće da počnete da se menjate i u duhovnom smislu.

 

Posao: Doći će do manjih turbulencija, ali ćete uspeti svaku situaciju da okrenete u svoju korist. Ukazaće se nekoliko šansi za novi posao, na biste mogli mnogo više da zarađujete, a manje da radite. Najpovoljniji period za promenu posla je 17. oktobar, nakon pomračenja Meseca.

 

Novac: Mesec kada ćete zaraditi koliko niste ni sanjali da možete! Uživaćete u luksuzu, i imaćete dovoljno novca da sve to potkrepite. Ako budete imali ulaganja, ona će se sigurno isplatiti, i to već krajem oktobra. Nakon 20-og, pazite kako trošite novac.

 

Ljubav: I zauzeti i slobodni pripadnici znaka Škorpije privlačiće suprotni pol kao magnet. Izgledaćete bolje nego ikada i to će vam doneti mnogo novih poznanstava i flerta.

 

Zdravlje: Krajem oktobra dodatno povedite računa o zdravlju.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...