ASTRO PROGNOZE

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Strelca: Duhovno prosvetljenje!

Horoskop kaže da ćete imati energičan mesec ispunjen bogatim društvenim i profesionalnim aktivnostima

Zanimljivosti
15:59h Autor:
Oktobar 2017. mesečni horoskop za Strelca: Duhovno prosvetljenje!
Foto: Shutterstock

Vaša sudbina nalazi se u rukama dva sunčana pomračenja koja nas očekuju, kao i pomeranja Jupitera.

Pomračenje će se desiti trećeg oktobra i naći će se u vašoj "kući prijatelja". To znači, da će se desiti neke promene u vašem društvenom životu i samo prava prijateljstva će opstati. Situiacija će se popraviti posle 20-tog oktobra.

Sunčano pomračenje će uticati na Strelčeve čak i do toga da se zapitaju o svojoj veri. Moguća je čak i promena vere i verovanja uopšte. Vaša duhovnost će dobiti novo ruho koje će vam promeniti život na bolje.

Posao: Strelčevi su poznati po dobroj komunikaciji, i na poslovima kao što su promocije i marketing, mogu da pronađu svoj put.

Novac: Vaša novčana situacija će biti vaš najveći izazov ovog meseca. Morate jako da se potrudite da pronađete rešenje za novac koji vam je potreban, i to rešenje treba da bude dugotrajno. Nakon 23. oktobra ćete najviše osetiti ovaj problem ali pronaći ćete rešenje i finasijska stabilnost će vam doneti određenu sigurnost.

Ljubav: Spremni ste za napredovanje u vezi, a to podrazumeva brak i decu. Vreme je da dopustite da se vaša veza kreće, a ne da stagnira, što ste i sami počeli da osećate u poslednje vreme. Primenite Feng Šui tehniku u spavaćaj sobi!

Samci će potencijalne partnere pronalaziti na društvenim okupljanjima.

Zdravlje: Očekuje vas stabilno zdravlje. Pijte dosta čajevam posebno kamilicu i zeleni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs