Astro prognoze

Mesečni horoskop za oktobar 2017: Prekretnica u životu svakog znaka, čuvajte se!

Samo jednom znaku će baš sve ići od ruke - i novac, i posao, i ljubav, i zdravlje

Zanimljivosti
16:04h Autor:
Mesečni horoskop za oktobar 2017: Prekretnica u životu svakog znaka, čuvajte se!
Foto: Shutterstock

Leto nam je prošlo - stigla je jesen, vreme kada većina ljudi želi da raskrsti sa starim načinom života i donese nove, dobre odluke.

Ipak, zbog pomračenja Sunca i Meseca koji nas očekuju, oktobar će biti prilično nestabilan.

Šta vas očekuje na polju karijere, novca, ljubavi i zdravlja pročitajte u mesečnom horoskopu!

OVAN

Ukoliko budu spremni na kompromis i saradnju, Ovnovi će u oktobru uspeti da ostvare sve ciljeve koje su zacrtali. Ali, na ljubavnom planu, nećete uspeti da ostvarite svoje ambicije, zbog lošeg uticaja Marsa, ali i zbog toga što ćete interese drugih stvaljati na prvo mesto. Tokom oktobra bićete izrazito agresivni. Moraćete da pokušate da kontrolišete svoje emocije, jer ćete u suprotnom upasti u velike svađe i konflikte, koji će imati ozbiljne posledice.

Posao: Ovog meseca savetuje se da što više odmarate i da nikako ne započinjete nove poslove. Na polju karijere situacija će biti stabilna, svi raniji projekti konačno će biti završeni. Budite staloženi, odgovorni i vredni, i karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Novac: Bićete opterećeni razmišljanjem kako da zaradite još novca. Mogli biste da uspete u tome ukoliko se posvetite poslovima koji imaju veze sa pružanjem pomoći drugim ljudima, gde možete da zaradite toliko da ćete uspeti da vratite sve dugove iz prošlosti.

Ljubav: Jupiter u vašoj sedmoj kući nagoveštava brak. Ako ste slobodni, imaćete dosta prilika da pronađete idealnog partnera, jer ćete zračiti šarmom i privlačiti suprotni pol kao magnet. Ovnovi koji su u braku uživaće u harmoničnim odnosima sa partnerom. Tokom oktorbra moguća je i trudnoća.

Zdravlje: Tokom čitavog meseca bićete osetljivi i podložni zdravstvenim problemima. Obratite pažnju na ishranu.

Oktobar mesečni horoskop za Bika predviđa posao iz snova, ali i teškoće na emotivnom planu. Ceo horoskop za Bika pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Blizance nagoveštava opasne afere, koje mogu da imaju fatalne posledice! Ceo horoskop za Blizance pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop Rakovima predviđa velike promene na svim životnim poljima, kao i mnoštvo svađa i teških sukoba. Ceo horoskop za Raka pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop Lavu sprema vrtoglavi uspeh na svakom životnom polju. Ipak, morate da se čuvate jedne stvari! Ceo horoskop za Lava pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Devicu upozorava na velike promene. Čitav život će vam se preokrenuti preko noći! Ceo horoskop za Devicu pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop Vagama poručuje da se čuvaju svađa, jer mogu da rezultiraju potpunim prekidom odnosa, dok u braku može da dođe do razvoda. Ceo horoskop za Vagu pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Škorpiju je tako dobar, da će pripadnici ovog znaka uživati u svakom danu predstojećeg meseca! Ceo horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Strelca predviđa velike promene - od duhovnog prosvetljenja, do pronalaska novog posla! Ceo horoskop za Strelca pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Jarca predviđa veliki uspeh na poslu, i mnogo zabave u privatnom životu! Ceo horoskop za Jarca pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Vodoliju postavlja veliki izazov - samo najsnažniji će preživeti! Ceo horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE.

Oktobar mesečni horoskop za Ribe predviđa izuzetno težak period za sve pripadnike ovog znaka. Ipak, imate čemu da se nadate! Ceo horoskop za Ribe pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs