Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Blizance: Čuvajte se ljubavnih afera, imaće fatalne posledice!

Čitav oktobar obeležiće bujica strasti

Zanimljivosti
13:42h Autor:
Oktobar 2017. mesečni horoskop za Blizance: Čuvajte se ljubavnih afera, imaće fatalne posledice!
Foto: Profimedia

Tokom oktobra, Blizanci treba da se čuvaju preljuba i ljubavnih afera sa zabranjenim osobama. To bi moglo da dovede do radikalnih, i ne tako lepih promena u vašem životu. Ako to izbegnete, vaš život će na svim poljima krenuti uzlaznom putanjom. Sve u svemu, čeka vas veoma dinamičan period.

Posao: Blizanci koji imaju svoj biznis proširiće posao, dok oni nezaposleni konačno imaju priliku da se zaposle u dobroj kompaniji. U oktobru je polje karijere u znaku prosperiteta i uspeha.

Novac: U skladu sa poboljšanjem na poslovnom planu, i novca će biti sasvim dovoljno. Vaše veštine i sposobnost da zaradite su odlične, a tokom oktobra su naročito izražene. Ipak, pazite da ne trošite previše.

Ljubav: Oktobar će obeležiti bujica strasti. Ako imate partnera, uživaćete u intimnostima mnogo više i intenzivnije nego do sada. Slobodni Blizanci upoznaće osobu iz svojih snova krajem meseca. Nakon 20. oktobra, moguća je i neplanirana trudnoća.

Zdravlje: Najbolji period na polju zdravlja jeste druga polovina meseca. Do 15. oktobra treba da se čuvate stresa, i da pojačate fizičku aktivnost.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs