Kakvi ste u svađi?

Kako opraštate po horoskopu: Bikovi su osvetoljubivi, Vage kraljice drame

Ribe su najponosniji znak i najteže praštaju izdaju, dok Strelac uvek oprašta svima i vodi se razumom
Zanimljivosti 24.10.2013. - 17:37h
Foto: Shutterstock

Da li ste je vaš parnet ili draga osoba ljutko, koji teško prašta ili će preći preko svega saznajte na osnovu horoskopskog znaka.

 

Ovan će vam oprostiti kada vidi iskreno kajanje

 

Ovnove nije teško uvrediti, ali na svu sreću oni nisu zlopamtila. Ako ste ih jako naljutili, vrlo je moguće da nekoliko dana neće razgovarati sa vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Ovnovi cene iskrenost, a oprostiće vam jedino kada procene da se stvarno kajete.

 

Bik oprašta samo prijateljima

 

Biku nikako, ali nikako ne dirajte ego. Ukoliko se osete ugroženo, mogli bi zauvek da vas izbrišu iz svog života. Temperamentni su i osvetoljubivi. Bik je izuzetno odan i veran, pa zato isto očekuje zauzvrat. Oprostiće vam, ali mora da bude siguran da ste iskreni i uvek tu za njega.

 

Blizanci lako opraštaju

 

Blizancima je jezik često brži od pameti, pa će to znati da prepoznaju i kod drugih. Neće vam zamerati, a oprostiće vam ako im je stalo do vas. Najlakše opraštaju posle nekoliko iskrenih reči u romantičnoj atmosferi.

 

Raku je potrebno mnogo truda da oprosti

 

Rakovi su skloni promenama raspoloženja, a vole i da se osvete za stvari koje su im nanele bol. Teško će vam oprostiti neveru ili odavanje njihove tajne. Oprostiće samo ako vide da ste se jako potrudili i dobro mu objasnili zašto se kajete. Mali znak pažnje, takođe, nije na odmet.

 

Lav – Ko? Šta? Gde? Kako?

 

Lavovi ne razmišljaju mnogo o svojim postupcima pa se često iznenade kada im kažete da vas je nešto povredilo. Kada dođe do svađe, samo se povuku i ne mešaju se. Retko se izvinjavaju, ali i ne očekuju izvinjenje od vas. Kod Lavova je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila.

 

Devici se jasno i glasno izvinite

 

Prevrtljive Device su tvrdoglave i često osvetoljubive. Njima se teško iskupljujete za svoje greške, jer one često preuveličavaju sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao žele jasno i glasno izvinjenje, kojom će se potvrditi da su bile u pravu. Tek tada će prestati sa preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.

 

Vaga je kraljica drame i igre

 

Vage će vam napraviti dramu oko svega, one to jednostavno vole. Neće dobro podneti bilo kakav sukob u njihovom životu. Ako tražite oproštaj od njih, imajte na umu da vole da igraju „toplo-hladno“. U jednom trenutku biće spremne sve da vam oproste, a već u drugom će se predomisliti. Njihovo razmišljanje da vas oproste može da podstakne poklon uz izvinjenje.

 

Škorpiji treba puno vremena za oproštaj

 

Škorpije su tvrdoglave, osvetoljubive i teško opraštaju. Često zbog toga prekidaju prijateljstva i veze. Potrebno im je da drugima pokažu kako sa njima nema šale. Mogu da prođu i godine pre nego što progovore sa vama. Pripadnici ovog znaka dobro reaguju na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj lestvici, pa ako ih pozovete na dobru žurku ili ih upoznate sa pravom osobom, imate dobre šanse da vas oproste u bližoj budućnosti.

 

Strelac razmišlja razumno

 

Oni uvek opraštaju svima, jer misle da svako zaslužuje drugu priliku. Oni će svaku priču sagledati iz svih uglova. Ako im objasnite zašto niste bili iskreni prema njima i ako uvide da ih niste namerno povredili, oni će vam bez problema oprostiti. Rasprava o problemu je nužna i iako lako praštaju, nećete izbeći raspravu.

 

Jarac je spreman i na zlobne tračeve

 

Jarčevi su izuzetno ponosni i osvetoljubivi, pa ne opraštaju lako. Vole da ogovaraju i često će oni, koji su ih povredili, biti na meti njihovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina ljudi boji da povredi Jarca, jer zna da on vrlo lako može uništiti njihov ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, popraviće raspoloženje povređenog Jarca.

 

Vodolija očekuje malo truda, a onda vam oprašta

 

Pripadnici ovog znaka opraštaju njima važnim ljudima, jer sebe smatraju izuzetno moralnim i poštenim ljudima. Ali, ako ste izrazito negativni i nepovoljno utičete na njih, oproštaj i nastavak veze ili bilo koje vrste odnosa biće teško ostvariti. Vodolije ponekad kažu da su vam oprostile, iako u stvari nisu, ali moguće ih je uveriti ako im dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite.

 

Ribe stavljaju ponos ispred svega

 

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Teško praštaju izdaju i prevaru, a čak i ako oproste, distanciraće se od vas. One su vođene svojom intuicijom, i ako osete da treba da vam oproste, oprostiće vam, a ako ne, onda će se potruditi da nestanete iz njihovog života.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...