Iz astro ugla

Šta će se dešavati tokom juna 2017: Dobre ponude i brak, sudbina ubrzava stvari!

Blizanci, sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u vlastitoj koži
Zanimljivosti
10:16h Autor:
Šta će se dešavati tokom juna 2017: Dobre ponude i brak, sudbina ubrzava stvari!
Foto: Thinkstock

Da li će vas u junu pogoditi ljubavna strelica ili ćete pak patiti i prisećati se trenutaka koji su obeležili vašu vezu?

OVAN

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera - Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.

BIK

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverojatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moćićete da uđete u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

Njeno drugo ime je izazov: Žena koje se muškarci plaše, a ne mogu bez nje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

BLIZANCI

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u vlastitoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju gde god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje niko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

RAK

S Marsom u Raku, tokom juna 2017. godine, strast će goreti, instinkti će biti jači i vaša želja za osvajanjem očitija nego ikada. Doživljavaćete trenutnu privlačnost, snažne emotivne potrebe i intenzivne osećaje. Nećete dva puta razmišljati pre prvog koraka i ako mislite da služi svrsi, donećete brze odluke ili napraviti najluđe stvari. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u dobroj kući i obećava srećne trenutke. Venera pravi harmoničan aspekt s Plutonom, smeštenim u kući parova Raka. Jun 2017. godine izgleda jako dobro, ali položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, donosi neka ograničenja ili vam nameće određene obaveze. I najvažnije, ako Marsovu energiju ne koristite dobro, može vas dovesti u rizične situacije i vrlo lako može doći do sukoba.

Najlepše letnje haljine: Poznate dame ih obožavaju, i to s razlogom! (FOTO)

LAV

Kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je u opoziciji sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava. Zbog toga, vaš ljubavni život može biti ispunjen protivuurečnostima, neslaganjima, otežanjima, odgodama ili ćete misliti kako vas voljena osoba ne razume, kako se distancira od vas i slično. S druge strane, imaćete prevelika očekivanja. Zbog položaja Venere više ćete se posvetiti poslovnom životu, društvenim događajima i status će vam biti važan. Družićete se više s osobama koje vas privuku više nego što ćete razmisliti o drugim kvalitetama i nećete videti stvari jasno. Na sreću, vladar kuće parova Lava je u dosta dobroj poziciji i bilo kakva neugodnost samo je privremena.

DEVICA

Tokom juna vaš ljubavni život odvijaće se slično kao i prethodnog meseca, poprilično mirno, u prvom planu će biti praktične stvari, bićete zainteresovani za novčana pitanja, posao, dom, obaveze, rokove i druge stvari. Uprkos tome, vaš partner može vas podupreti u postizanju profesionalnih ili društvenih ciljeva ili obrnuto. Takav uspeh može pomoći poboljšanju ljubavnog odnosa. U brakovima i čvrstim vezama je puno bolja situacija nego u tajnim i novim vezama, za što možemo reći da neće biti previše zadovoljstva i moguće su komplikovane situacije. I na kraju, ali ne i posljednje, muške Device su u prednosti; njihova muževnost će biti istaknuta.

Brazilska dijeta otapa 12 kg za mesec dana: Skida salo sa butina i stomaka!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

VAGA

Tokom juna 2017. godine posao i novac imaju značajnu ulogu i ostaće vam malo vremena za razmišljanje o ljubavi. Na prvom mestu to će biti razgovori o novcu, poslu i zajedničkim obavezama. Voljena osoba želi da napreduje u poslovnom ili društvenom svetu i može vas podržati u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva ili i sama može ostvariti takve ciljeve. Ako je vaša ljubavna priča strastvena i zadovoljni ste, tokom juna biste mogli da imati poteškoća u komunikaciji ili biste zajedno mogli prolaziti kroz određene poteškoće koje donose brige. Na sreću, ove neugodnosti neće duže potrajati.

ŠKORPIJA

Jun 2017. godine obećava vam sreću u ljubavi. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije ulazi u kuću parova 6. juna, tu ostaje sve do 5. jula 2017. godine. Uz ovakav uticaj imatćete puno pažnje za dati i za primiti. Vaše reakcije biće vedrije i harmoničnije, bolje ćete videti kvalitete kod voljene osobe i u potpunosti ćete uživati u njenom društvu. Ako niste u vezi, imaćete dovoljno sreće da upoznate nekog ko će vam se sviđati. Ponuda neće nedostajati. Osim toga, jun ima naglasak na seksualnost: između Neptuna (smeštenim u kući seksa Škorpije), Marsa (planet strasti) i natalnog Sunca Škorpije konfiguracija je puna emocija i senzualnost je rođena.

Za žene koje žele promenu: Ova boja kose stoji svima! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

STRELAC

Ljubav će biti glavna tema kroz prve dve dekade jula 2017. godine. Sunce i Merkur nalaze se u kući veza Strelca. Voljena osoba primiće puno pažnje od vas i biće centar vašeg sveta. Ljubavni život biće vam važniji od bilo čega drugog. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući obaveza Strelca i postoji povezanost između posla, obaveza i osećanja, najverovatnije u pozitivnom smislu: možda ćete s voljenom osobom raditi na nečem zanimljivom ili ćete biti u romantičnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Mars, vladar kuće erotike, smešten je u 8. kući Strelca i može aktivirati opsesivno ponašanje ili ćete se opirati nekim tabuima. Period iznenadnih raskida i obnova veza, neočekivani usponi i padovi na polju finansija: Šta nam sve donosi Mars u Raku

JARAC

Jun 2017. godine je mesec pun strasti i senzualnosti. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Jarca, a to je idealna kombinacija za ljubavne veze i uživanje u čulnim iskustvima. Venera vam donosi puno užitka i sreću u ljubavnom životu. Sada iskoristite ove povoljne okolnosti, poboljšajte vezu u kojoj ste ili ako niste, moći ćete ući u novu vezu. U kući parova Jarca nalazi se Mars, energičan i strastven. Donosi vam neočekivane privlačnosti i hrabrost da napravite prvi korak ili se udvarate nekome. Postoji i druga strana, Mars je užurban, nestrpljiv i žestok i ako ne kontrolirate ove impulse, mogli bi zastrašiti ili oterati osobu koja vas je privukla.

Kada predugo nemate seks: Žene, evo šta se događa sa vašim telom!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

VODOLIJA

Prisustvo Marsa u 5. kući Vodolije izbezumljuje vaše hormone prvih dana juna 2017. godine. I nakon odlaska Marsa ova kuća ostaje aktivna zbog prisustva Sunca i vladara te kuće, Merkura. Ako tome dodamo činjenicu da Sunce vlada kućom veza Vodolije, slika juna je jasna: romantika, leptirići i noći pune strasti. Ovo je uzbudljiv period sa sjajnim okolnostima za bogat ljubavni život i zato što ćete imati više hrabrosti za istraživanje seksualnosti na sve one načine koji donose užitak tela. Dodajmo tome i činjenicu da ovakav planetarni sklop donosi i želju za potomstvom.

RIBE

S Marsom u kući erotike Ribe tokom juna 2017. godine, vaša seksualna energija biće na vrhuncu, gorećete od snažnih osećaja i bićete spremni sve preduzeti za ljubav. Brzo ćete reagirati kroz izazove, rado ćete provocirati i katkada ćete se igrati s vatrom. Dovoljno je samo imati ideju, jer ćete ju trenutačno provesti u delo, koliko god ludom se činila. Sve to samo kako bi utažili žeđ za ljubavi. Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 3. kući daje slatkoću vašim rečima, s lakoćom ćete potvrditi svoja osećanja, pisati ljubavne poruke, negovati susrete, šetnje a moguća su i kraća putovanja, sve u ime ljubavi! Stari parovi biće zainteresirani za dom, kojeg će učiniti ugodnijim, toplijim i lepšim.

Horoskop za jun poručuje: Ostavite sve strahove za sobom, čeka vas nešto veliko!

(IZVOR: tarot-horoskop.com)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs