Rasna diskriminacija

Najlepša crnkinja na svetu trpi nesnosne uvrede: Bila na ivici da napravi najveću glupost! (FOTO)

U Americi, za koju verujemo da je tako liberalna, doživela je najveća poniženja
Lifestyle
11:02h Autor:
Najlepša crnkinja na svetu trpi nesnosne uvrede: Bila na ivici da napravi najveću glupost! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Queenkim_nyakim

Lepotica Nijakim Gatveh (Nyakim Gatwech) iz Južnog Sudana važi za jednu od najlepših crnkinja na svetu. Ona se iz domovine preselila u Ameriku u potrazi za boljim životom, i tamo uspešno gradi karijeru modela.

Zbog boje kože, Nijakim je dobila nadimak "Kraljica tame" i predmet je obožavanja mnogih, ali nedavno je otkrila da njen život nije uvek tako sjajan i divan. Naime, ova neobična lepotica svakodnevno trpi uvrede i neprijateljske poglede, a sve to zbog boje kože.

Prelepa Nijakim otkriva da ljudima to smeta u tolikoj meri da je dobila predlog da izbeli svoju kožu!

Uspešna, bogata i obrazovana, ali odbačena od svih: Kako izgled može da promeni ceo život!

"Zašto bih izbelila ovaj predivan melanin koji mi je Bog podario? Za mene je to blagoslov. Ne biste verovali na kakva sve pitanja i komentare nailazim i kako me ljudi gledaju zbog moje boje kože. Otkako sam se doselila u Ameriku, stalno nailazim na takve stvari", ispričala je Nijakim.

Samouverena NIjakim priznaje da nije uvek imala toliko samopouzdanja i da je u jednom trenutku ozbiljno razmišljala da to stvarno i uradi, samo da više ne bi slušala uvrede.

Kakvi smo to ljudi: Eksperiment koji je rasplakao milione! (VIDEO)

"Srećom, bio je to samo trenutak slabosti, kakve ima svako ponekad", kaže lepa Sudanka i dodaje da je čvrsto rešila da ponosno pokazuje svoju "neobičnu" lepotu, kako bi tako podstakla ljude da prestanu da sude na osnovu boje kože.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs