Kako se samo dosetio?

On je pravi mamin sin: Uprkos tome, žene širom sveta luduju za njim! (FOTO)

Bez obzira koliko godina imali, ako vam je mama Latina, a vi imate strast prema pustolovinama, moraćete da pronađete način da je uverite da ste dobro. Ovo je moj način, opisao je svoj trenutni život Džonatan (27)
Zanimljivosti
14:34h Autor:
On je pravi mamin sin: Uprkos tome, žene širom sveta luduju za njim! (FOTO)
Foto: Instagram / Momimfine

Džonatan Kvinjonez živi svoj san. Odbacio je siguran posao i miran život da bi proživeo ono što je oduvek želeo - da proputuje svetom. Ali, pri tom je morao da uveri mamu da je dobro!

"Mama, dobro sam" - njegov je glavni moto. Tako mu se zovu profili i na Instagramu i na Fejsbuku.

"Bez obzira koliko godina imali, ako vam je mama Latina, a vi imate strast prema pustolovinama, moraćete da pronađete način da je uverite da ste dobro. Ovo je moj način", opisao je svoj trenutni život i projekat Džonatan.

Nijedna škola im nije dovoljno dobra: Ispisali decu, prodali kuću, sada putuju svetom! (VIDEO)

On ima 27 godina, završio je fakultet komunikacija i poslovnog menadžmenta i zaposlio se kao konsultant u Briselu. Super, pomislio bi svaki roditelj. Ima skoro sve.

Većina njegovih prijatelja se venčalo i imaju decu. I Džonatan je to želeo. Ali ne odmah. Najpre je hteo da ispuni svoj san - da obiđe svet.

Tromesečnu bebu povela na put oko sveta: Porodiljsko odsustvo u egzotičnim zemljama! (FOTO)

Na svoj 27. rođendan okupio je sve svoje prijatelje i otkrio im da je dao otkaz, prodao svoj auto i da odlazi na put oko sveta.

A, mama k'o mama, bila je zabrinuta. Brinula se gde će, kako će, šta će i zamolila ga je da je redovno uverava da je dobro.

I Džonatan je to učinio. Projekat "Mama, dobro sam" je rođen.

Gde god da ode, Džonatan se pobrine za to da njegova mama zna da je dobro. I to više nego dobro.

Krenuo kroz Bosnu, završio u ludilu: Stranac slušao skoro 5 sati narodnjake u autobusu! (VIDEO)

Nagovorio je pica majstore u Italiji da mu naprave picu s natpisom "Mom, I'm fine", turisti mu pomažu u držanju znakova s tom porukom, slika se sa zgodnim ženama, zapošljava domoroce da mu pomognu u tome... sve kako bi mama bila zadovoljna.

A i njegov projekat je zabavan i živ. Džonatan je na svom Instagram profilu skupio 189.000 pratilaca, a gostovao je i u nekoliko TV emisija po celom svetu.

Poslao je ženu na petodnevno putovanje: Priredio joj šok života kada se vratila! (VIDEO)

Obišao je do sada Južnu Ameriku, Italiju, Maroko, bio je s amazonskim domorocima, planinario u Boliviji, skakao s padobranom u Meksiku, živeo kao rudar jedan dan.

Mami stvarno nije lako.

Amerikanka oduševljena Beogradom: Evo zašto ga nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs