Posle venčanja doživeo najveći peh:

Ovaj mladoženja je najveći maler svih vremena: Nakon svadbe, ujela ga zmija!

Fotografisali su se na sred livade, kada je mladoženja osetio ujed
Zanimljivosti
07:50h Autor:
Foto: Printscreen/ Facebook/ Maddie Mae

Džoni Benson i njegova supruga Laura, krenuli su ka restoranu nakon crkvenog venčanja i na pola puta su odlučili da se fotografišu u prirodi.

 

Par je pozirao nekih 50ak metara od parkinga, pored puta, kada je Džonija ujela zmija.

 

"Lokalni čuvar parka je prolazio pored nas i mi smo kao ludaci počeli da mu mašemo. Zaustavio se na ulici, a mi smo histerično vikali "Upravo ga je ujela zmija"!, čuvar očigledno nije čuo šta smo mu vikali pa je samo rekao: "Čestitam"!", izjavila je Medi Mae, fotograf ovog para.

 

Međutim kada je čuvar video da je Džoni legao na sred livade držeći se za nogu, odmah je pozvao pomoć. Lokalni bolničari su odmah prevezli "srećni" par do bolnice.

 

Mudra priča o ženi i pitonu: Naučiće vas da prepoznate prave zmije oko vas!

 

Nako ukazane prve pomoći, doktori su obavestili Džonija da njegovo stanje nije kritično i da može slobodno da ide kući. Par je u roku od nekoliko minuta bio u kolima i na putu za restoran gde im je upriličeno svadbeno slavlje, prenosi ABC.

 

"Nikad nisam videla takvo oduševljenje na licima gostiju nego kad su Džoni i Laura došli u restoran. Svi svatovi su pritrčali da ih zagrle i da im čestitaju. Divim se Lauri što je ostala smirena, ovo je bio njihov prvi veliki test bračne zajednice", navela je Medi Mae.

 

Ujela je zmija na koncertu, ona nastavila da peva: Tragična smrt pevačice (29)! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...