Vraća veru u ljubav

Potraga kao u bajci: Ono što ovaj mladić radi će vas oduševiti! (FOTO)

Prelepa je i ispunila je taksi energijom kakvu već dugo nisam osetio. Pričali smo o mestima na koja smo oboje putovali, rekao je mladić o misterioznoj brineti
Zanimljivosti
09:28h Autor:
Potraga kao u bajci: Ono što ovaj mladić radi će vas oduševiti! (FOTO)
Foto: Twitter / JayBomb_84

Džej Brin ušao je u taksi na londonskom aerodromu Hitrou i primetio devojku koja je takođe čekala prevoz, pa joj je uskočio u pomoć i ponudio da podele taksi. Dvoje stranaca tada je započelo prijatan razgovor, a kada je devojka izašla iz taksija ispred autobuske stanice Viktorija, Džej je primetio da je u njemu ostala njena patika koja joj je ispala iz ranca.

Roditelji 7 godina ćutali: Devojčica najzad otkrila veliku tajnu porodične kuće! (VIDEO)

Misteriozna brineta svidela mu se do te mere da je odlučio da je potraži uz pomoć društvenih mreža. Fotografiju patika veličine 38 objavio je na Tviteru i tako pokrenuo romantičnu potragu po uzoru na bajku o Pepeljuzi o kojoj su se raspisali brojni svetski mediji.

"Prelepa je i ispunila je taksi energijom kakvu već dugo nisam osetio. Pričali smo o mestima na koja smo oboje putovali. O Tajlandu i Australiji. Rekla je da ima sestru i da voli London. Želeo bih da je pronađem", ispričao je Džej, ali još uvek nije uspeo da sazna identitet devojke koja ga je potpuno očarala.

Mislila da će je dečko zaprositi: Priredio joj najgoru stvar! (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža uključili su se u potragu i nadaju se da će ova moderna bajka imati srećan završetak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs