Magijska moć

Staro narodno verovanje: Kako da oterate nesreću pomoću prstena!

Prema popularnom verovanju, prsten nasleđen od majke ima snažnu magičnu zaštitu. On može da zaštiti od zla i da pomogne u rešavanju složenih problema u životu
Lifestyle 17.02.2016. - 14:35h Autor: astrofon21.com
Foto: Shutterstock

Od davnina se prsten smatrao amajlijom i simbolom moći. Postoje mnogi simboli koji na prstenu mogu da donesu sreću i pruže zaštitu od životnih teškoća i opasnosti. Ako nosite ovaj ukras, onda morate da znate o tome koliko energije se u njemu nalazi.

 

Prema popularnom verovanju, prsten nasleđen od majke ima snažnu magičnu zaštitu. On može da zaštiti od zla i da pomogne u rešavanju složenih problema u životu. Smatralo se da prsten može da privuče ljubav i sreću, kao i zaštitu od neprijatelja i zavisti. Ako je prsten prešao sa generacije na generaciju, on ima jaku energiju u sebi. Ovaj ukras ne može da se prenese na nekoga ko je u srodstvu sa njegovom prethodnim vlasnikom, jer može da privuče nevolje.

 

Staro srpsko verovanje: Šta nikako ne smete da dozvolite u svojoj kući!

 

Ako imate prsten od osobe koja nije više među živima i nosite ga kao ukras, on u sebi nosi mrtvu energiju, što bi moglo da donese smetnje i da utiče negativno na žive osobe. Pronađen prsten ne bi trebalo uzimati, jer u on u sebi ima nepoznatu energiju, koja može loše da utiče na život onoga ko ga je pronašao i stavio na prst. Prstenje koje su razmenili mlada i mladoženja na venčanju, smatraju se simbolom jedinstva i ljubavi. Oni su dizajnirani tako da zaštite porodični života od svih nedaća i nevolja.

 

Ako je verenički prsten izgubljen, to najavljuje skoro odvajanje od voljene osobe. Ako tokom ceremonije venčanja prsten padne – to je vrlo loš znak. Verovalo se da ovo predviđa brz razvod ili smrt supružnika. Nakon razvoda, ni u kom slučaju ne treba nositi venčano prstenje, inače možete ostati sami zauvek. Takođe, ne nosite prsten sa pukotinom i nedostatkom.

 

Privlače nesreću, siromaštvo i bolest: Rešite se što pre ovih kućnih navika!

 


Ako prsten izgubi svoj izvorni oblik, to znači da je izgubio svoju moć. On ne može da donese ništa dobro, tako da je bolje da ga se rešite. Mlade ne smeju da nose venčani prsten na rukavicama, on će da donese nesreću i suze u bračnom životu. Nikada ne treba potcenjivati ​​čarobnu moć koju u sebi ima prsten, jer se od davnih vremena on smatrao simbolom snage, autoriteta i zaštite. U teškim trenucima prsten može da zaštiti od opasnosti, da pomogne u rešavanju problema i da da snagu.

 

Zbog ovoga vas negativna energija blokira: 3 načina da je zauvek izbacite iz života!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...