Ispovest

Dečko je zamolio da ne nosi bikini: Evo šta je devojka uradila!

Ove godine se pakujem za put, Robert vidi da u kofer stavljam bikinije i kaže mi: Moram da razgovaram s tobom. Verujem ti, ali ne verujem momcima oko tebe, započinje svoju ispovest zgodna devojka
Lifestyle
15:02h Autor:
Dečko je zamolio da ne nosi bikini: Evo šta je devojka uradila!
Foto: Shutterstock

Korisnica na Redditu našla se u dilemi nakon što je dugogodišnji dečko zamolio da ne nosi bikinije na plaži jer izgleda prelepo, i jer se boji da će je saletati drugi muškarci.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

"Imam dečka Roberta s kojim sam zajedno već tri godine, odnosno od moje prve godine fakulteta. Svake godine moje sestrinstvo u julu ide na nedelju dana u Meksiko, družimo se, plivamo, jedrimo i slično. Ponašamo se kao klasični studenti na odmoru.

Moj dečko nije u bratstvu i ne ide sa mnom. Prve godine mi je rekao da se lepo provedem u Meksiku. Tada sam imala zdravu težinu, ali u bikiniju nisam izgledala ništa posebno. Na kraju druge godine fakulteta počela sam da vežbam i pazim šta jedem. Nije se videla velika razlika na mom telu, pa mi je opet rekao da se lepo zabavim.

Ove godine moje telo se promenilo. Istopila sam masnoću, dobila mišiće, a s čučnjevima sam napokon oblikovala zadnjicu. Sve moje prijateljice rekle su mi da izgledam odlično, a s time se složio i Robert.

Postala sam ljubavnica svom bivšem suprugu: On ima drugu, ali ja ga i dalje volim!

Ove godine se pakujem za put, Robert vidi da u kofer stavljam bikinije i kaže mi: Moram da razgovaram s tobom. Sa suzama u očima mi kaže da ne želi da na plažu nosim bikini, ni drugu odeću koja otkriva telo jer se boji da će me saletati brojni muškarci. Potom mi uputi sledeću rečenicu: Draga, verujem ti, ali ne verujem momcima koji će biti oko tebe.

Da je bio agresivan, rekla bih mu ne. Ali zamolio me na vrlo ljubazan i nežan način, i stvarno mi se učinilo da je iskreno zabrinut. S druge strane nisam dete da mi govori kako da se ponašam, šta smem, a šta ne smem da radim. Volim ga, ali ne znam šta da radim".

Dilema ove devojke izazvala je veliki interes na ovoj digitalnoj platformi, kao i brojne komentare ljudi koji su bili iznenađeni zahtevom njenog dečka.

"Molim te nemoj da mu udovoljavaš. Iskreno, da sam ja na tvom mestu, bila bih uvređena. On zapravo govori da ti pre nisi bila dovoljno atraktivna da privučeš pažnju drugih muškaraca, ali sada kada jesi, želi da se pokriješ i sakriješ svoje telo. To je apsurdno! On je nesiguran, i to je njegov problem. Reci mu da ga voliš, i da ga nećeš povrediti, a potom obuci bikini bez razmišljanja, i budi ponosna na sebe", jedan je od pristiglih komentara na ovaj tekst.

"Sumnjam da se tvoj dečko boji da ćeš ga prevariti. Da misli da ćeš ga prevariti, verovatno ne bi bio s tobom tri godine. Čini mi se da se boji da ćeš sada, kada imaš atraktivnije telo, privlačiti i atraktivnije muškarce, te da ćeš početi da razmišljaš o tome kako možeš da nađeš boljeg dečka. Sve su to iracionalni strahovi. Moraš sa njim da razgovaraš, i da mu objasniš da voliš samo njega", savetovao je jedan muškarac.

"Kada neko kaže verujem ti, ali ne verujem drugima, to znači da ti ta osoba uopšte ne veruje. Nemoj prevideti tu činjenicu samo zato što je imao suze u očima", primećuje treći korisnik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs