Jezivo

Uznemirujuće: Bebu spasli anđeli čuvari! Iz slupanog automobila dopirale su ove reči! (VIDEO)

U stravičnoj nesreći poginula je Dženifer, dok je njena mala beba nekim čudom preživela, a svi se kunu da su je spasli anđeli čuvari
Zanimljivosti
19:42h Autor:
Uznemirujuće: Bebu spasli anđeli čuvari! Iz slupanog automobila dopirale su ove reči! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ Bi Team TV

Policajci koji su prošle godine u martu spasili bebu, kunu se da su iz vozila čuli glas odrasle osobe. Budući da je majka koja je bila u vozilu umrla, i dalje nisu sigurni odakle je misteriozni glas došao.

Dženifer Groesbek se u martu prošle godine vraćala sa večere od oca. Sletela je sa puta u ledenu reku. Auto u kojem su bile Dženifer i njena 18 meseci stara kćerkica Lili delomično je bio u vodi čak 14 sati.

Našao ga je ribar koji je vidio kako kroz prozor visi ruka. Pozvao je spasioce. Prvo su stigla četiri policajca. Potom su došla još trojica te vatrogasci.

Nekoliko njih je završilo u bolnici zbog smrzavanja tokom spašavanja. Operaciju su snimili kamerama. U jednom su trenutku snimili slabi glas odrasle osobe na koji je policajac Džejd Varner odgovorio: "Dolazimo, pomoći ćemo vam".

Čula je bebu kako vrišti iz zemlje: Bizarne priče ljudi koji su živi zakopani! (VIDEO)

Nakon toga pronašli su Dženifer (25) i zaključili da je već duže vreme mrtva. Ali primetili su da je na zadnjem sedištu namešteno sedište za bebe. Bila je promrzla i u kritičnom stanju, ali živa. Hitno su je odvezli u bolnicu. Tamo se oporavila i kasnije se vratila kući.

Četvorica policajaca kasnije su raspravljali o tome čiji su glas čuli. Jedan od njih Tejlor Bedoes veruje kako zna odgovor na to pitanje. Kaže kako je uveren da je devojčicu spasao "nebeski čuvar".

U knjizi "Dokaz anđela" Bedoes, policajac sa desetogodišnjim iskustvom opisuje kako veruje da svako ima anđela čuvara.

Veruje da to potvrđuje slučaj Lili Groesbek. Njegov kolega Brajan Devit je rekao kako su čuli glas iz automobila koji im je govorio: "Pomozite, pomozite".

Dečak nestao usred razgovora sa majkom: 5 misterioznih poziva koje niko nije uspeo da objasni!

Kolega Džejd Varner kaže da se mogu zakleti da su čuli glas iz vozila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs