Neverovatno

Rekli joj da će umreti ako ne smrša: Za godinu dana izgubila 125 kilograma, a evo i kako! (FOTO)

Nije mogla da veže pojas u kolima, jedva se kretala, na vagu nije stala godinama, a evo i priče kako je smršala
Zanimljivosti 30.09.2015. - 21:22h Autor: web-tribune.com
Foto: Prinstscreen/ Facebook/ Emma Sealey Denied Excess Skin Op Funding By Worcs PCT

Ema Sealei iz engleskog Redicha bila je toliko gojazna da nije mogla da veže pojas na automobilu, sada je skinula neverovatnih 125 kilograma i to samo zahvaljujući dijeti i vežbanju. Nije pristala na bilo kakave hiruške zahvate.

 

Ova 35-godišnjakinja bila je ubeđena da će umreti pre svog 40. rođendana i to upravo zbog prekomerne kilaže – punih 181 kilogram.

 

Uprkos molbama svojih najbližih da se obrati doktoru opšte prakse i zatraži uput za ugrađivanje prstena u želudac, ona se odlučila za zdraviji način mršavljenja, prenosi Daili Mail.

 

Ona je nosila odeću u veličini 36, a za dve godine uspela je da staru garderobu zameni novim krpicama u veličini 8. Sada njena vaga pokazuje sjajnih 56,7 kilograma!

 

Napitak se pije 5 dana, skida 3 kilograma: Bez dijete istopite višak oko struka! (RECEPT)

 

 

"Jedva sam mogla da odšetam od kuće do automobila svog verenika, ali čak nisam mogla da vežem pojas," objašnjava Ema".

 

Godinama nisam stala na vagu, a kada sam to učinila, zgrozila sam se samom sobom," dodala je Ema.

 

Ema je počela da se goji još u detinjstvu, kada joj je blizak prijatelj umro, te je utehu nalazila u hrani. Posetila je svog lekara opšte prakse u nadi da je uputi na odeljenje za smanjenje telesne težine.

 

"To je bio prvi put za toliko godina da sam stala na vagu. Nije bilo potrebno da mi doktor bilo šta kaže. Znala sam da moram da uradim nešto sa sobom – u suprotnom neću doživeti svoj 40. rođendan. Nisam imala čime da se ponosim", objašnjava Ema.

 

Uz pomoć lokalnog savetnika za telesnu težinu iz Kembridža, najpre je počela da se odvikava od loših navika u ishrani.

 

Pre početka svog režima mršavljenja, Ema obično ništa nije jela za doručak, ali je zato za ručak jela kobasice, sir i čips sa crnim lukom. Večera joj je obično bila piletina sa karijem i pirinčem uz hleb. Za užinu je najviše jela čokoladu.

 

Očistite creva radikalnom metodom za samo dva dana: Da se bolest ne lepi za vas! (RECEPT)

 

 

Šta je počela da jede?

 

Za doručak pahuljice sa obranim mlekom, ručak tuna sendvič sa crnim hljebom, dok joj se večera sastojala od barene ribe i svežeg povrća. Užina su joj bile jabuke, kruške, jagode ili pomorandže.

 

Postepeno je počela da skida 6 kilograma mesečno. Osim pravilne ishrane, Ema je redovno trenirala uz ličnog trenera, a kada je lepo vreme, išla je na trčanje i vožnju biciklom.

 

"Sada imam mnogo više samopouzdanja, i volim da šetam pored izloga i gledam svoju figuru", kaže ponosna Ema koja je uspela da za dve godine skine 125 kilograma!

 

Dijeta sa grožđem: Izgubite pet kilograma u rekordnom roku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...