Iz astro ugla

Promena posla, više para ili neuspeh: Horoskop otkriva kakve su vam šanse u 2015!

Bikovima se smeši novo radno mesto, a Rakovi će konačno otkriti svoj posao iz snova...
Zanimljivosti
23:54h Autor:
Promena posla, više para ili neuspeh: Horoskop otkriva kakve su vam šanse u 2015!

Kakve su vam šanse za napredak u karijeri ove 2015. godine, horoskop otkriva.

Ovan

Prva polovina godine povoljna je za promenu posla, sastanke, seminare i konferencije. Bićete željni znanja pa ćete pohađati razne kurseve, a studenti će uspešno da polože ispite. Više ćete putovati, a nije isključeno i da pronađete posao u drugom gradu pa ćete morati da putujete. Lako ćete sve pridobiti na svoju stranu pa u martu i aprilu možete predstaviti svoje ideje drugima i pokušajte da što više učvrstite odnose sa svojim kolegama. Druga polovina godine donosi vam uspeh i napredak, a ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao baš po svojoj meri.

Surova realnost! Imam 27 i živim sa roditeljima: Osećam se kao na dnu!

Bik

Vaš rad će ove godine biti vrednovan i priznat, posebno ako ste u njega ulagali mnogo truda. Sportisti ili javne osobe dobiće priliku koja se ne odbija, a mnogi će unovčiti neki hobi ili talent koji poseduju. Već u prvoj polovini godine očekuje vas zaokret u karijeri pa će vam biti ponuđen odgovoran posao ili premeštaj na drugo radno mjesto. Dobra poslovna razdoblja pratiće vas u martu, kada ćete napredovati i biti nagrađeni, a maj, jun i jul donose finansijsko poboljšanje. Avgust iskoristite za odmor, zabavu i razbibrigu, a u nove radne pobede krenite na jesen, kada ćete biti izuzetno uspešni.

Probajte ovaj trik: Postavite sebi sledećih 5 pitanja!

Blizanci

Ako krećete u veće poslovne akcije, kao što je osnivanje sopsteven firme tvrtku, zvezde savetuju da to uradite u prvoj polovini godine. Jupiter će se pobrinuti i otvoriti vam vrata finansijskog prosperiteta pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima. Plodni poslovni meseci biće maj, jun i jul, a ako se bavite umetnošću, ni letni mjeseci vas neće ostaviti bez inspiracije i uspeha. U drugoj polovini godine sve ćete biti bliže cilju da uspete u svom privatnom poslu, ali budite oprezni u međuljudskim odnosima – posebno pazite ako se s nekime udružujete. To je osetljivo područje pa morate dobro otvoriti oči.

Rak

U 2015. ćete napredovati, dobiti povišicu ili konačno otkriti čime zaista želite da se bavite. Sada je trenutak da odbacite sve strahove i nesigurnost i odvažno počnete da radite na realizaciji svojih planova. Ako već neko vreme planirate da se osamostalite ili pronađete bolji posao, počnite na tome ozbiljno da radite. Nauspešniji meseci za to su mart, kada biste mogli putovati, te aprli i maj koji donose priliku da zablistate svojim idejama. Tokom leta mogli biste bolje da zarađujete, a u novembru ćete iskazati svoj kreativan duh i smisao za inovacije.

Ukoliko se prepoznajete u sledećih 25 znakova, vi živite dobar život!

Lav

Naklonjeni Saturn pozitivno će delovati na učvršćivanje vašeg statusa, a neke vaše planove učiniće dostupnim. Posebno ćete biti uspešni u umetničkim profesijama, a na radnom mjstu isticaćete se originalnim idejama. Mogli biste biti unapređeni, a i šefovi će vas više ceniti. Druga polovina godine je kao stvorena za rešavanje financijskih problema ili za veća ulaganja. Napredak u područjima obrazovanja ili rada u medijima biće povoljan u septembru i oktobru. U ostalim profesijama vaša strpljivost će biti ključna reč za uspeh jer ćete biti razapeti između želje za stalnim primanjima i upuštanja u rizik novih projekata.

Devica

Dobre poslovne rezultate postizaćete u aprilu, a u maju, junu i julu čuvajte se pogrešnih odluka, iako će baš ti meseci nekima od vas doneti priliku za napredovanje. Ulazak Jupitera u vaš znak od 19. septembra pružiće vam mogućnost da ostvarite važne poslovne uspehe i finansijske projekte. Najviše domete u poslu postići će oni koji se bave zanimanjima vezanim za medije, menadžment, javne delatnosti, sport, prosvetu, kreativne profesije i rad s decom. Odlične poslovne prilike otvaraju se tokom jula, avgusta i novembra, kada ćete osvajati šefove svojim originalnim idejama.

OVDE pročitajte horoskop za preostale znake: Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs