Iz astro ugla

Napuštanje posla, novo radno mesto: Kakve su vam šanse za karijeru u 2015!

Drage Ribe, na poslu ćete se boriti i dokazivati više nego inače. Pratiće vas osećaj da se vaše prave vrednosti ne cene dovoljno
Zanimljivosti
13:46h Autor:
Napuštanje posla, novo radno mesto: Kakve su vam šanse za karijeru u 2015!
Foto: Thinkstock

Kakve su vam šanse za napredak u poslu ove 2015. godine, horoskop otkriva.

Vaga

Pred vama je godina u kojoj ćete biti posvećeni poslu, ali ćete i imati priliku da se razvijate i napredujete. Bićete nezaustavljivi. Snažna individualnost, uverljivost, stručnost i znanje osiguraće vam ugled u radnoj sredini. U maju, junu i julu češće ćete putovati ili ići na teren, što će vam popraviti finansijsku situaciju. Na jesen biste mogli da se vratite u školske klupe i dovršiti ispite. Zahvaljujući intelektualnim sposobnostima, ostavljaćete izvrstan dojam na saradnike i poslovne partnere, posebno u oktobru i decembru.

Lažu bez imalo stida! Horoskop otkriva tri najveća šarlatana: Čuvajte ih se!

Škorpija

Ako ste se prošle godine žalili da vam je nedostajalo pravih prilika za napredak, ove ćete godine sve nadoknaditi. Pratiće vas sreća i naklonost okoline, posebno tokom marta i letnjih meseci pa ćete samo morati da prepoznate prave prilike i čvrsto da ih ugrabite. Mnogi od vas odvažiće se na usavršavanje svojih znanja, konačno će diplomirati ili upisati fakultet. Druga polovina godine će vam biti posebno naklonjena. Mnogi će uživati u poslu, a neće vam biti teško ni da ostajate prekovremeno jer će se vaši napori isplatiti. Nekima se smeši povišica, a prijateljstva s uticajnim ljudima mogla bi vam pomoći u karijeri.

Strelac

Bićete zreliji, hrabriji i spremniji na odlučujuće korake u život,u pa vas u poslu očekuje uspeh. U ovoj godini zvezde su naklonjene zanimanja koja imaju veze s računarstvom, programiranjem, stranim jezicima, edukacijama, prosvetom, turizmom ili putovanjima. Ukoliko se bavite ovim poslovima, napredovaćete do avgusta. I ostali Strelci imaće prilike za nove poslove. Ako budete uporni u svojim ciljevima, u drugom delu godine dobićete zasluženu nagradu. Tada Jupiter ulazi u vaše polje karijere i omoguća napredak i priznanja. Važno je da vaši postupci budu odmereni, ambicije čvrste i jasne, i da ste mudri i ozbiljni. Sve ostalo ići će lako.

Kad vam ne ide baš najbolje: Talisman za više para u džepu!

Jarac

U prvom delu godine više ćete kontaktirati s drugima i pritom morati češće pristajati na ustupke. Ostvarićete mnoga nova poznanstva, od kojih će se neka pokazati korisnima. Moguće su promene na financijskom planu koje će biti pozitivne – možda dobijete nasledstvo ili prodate neku nekretninu. U drugom delu godine ostvarićete brojna nova poznanstva i komunicirati s obrazovanim, stručnim i uspešnim pojedincima od kojih ćete mnogo toga naučiti. Uz Jupiterovu potporu u vašem polju obrazovanja, ulaganje u stručno i profesionalno obrazovanje i usavršavanje višestruko će vam se vratiti. Proširite svoje znanje i naučite neku novu veštinu. Rad u novinarstvu ili izdavaštvu donosi velik napredak!

Naravoučenije: Nikada nemoj da budes srećan i vredan mrav! Priča vredna pažnje!

Vodolija

U prvom delu godine imaćete nekoliko dobrih prilika za napredovanje i poboljšanje financijske situacije. Ipak, ništa vam neće biti poklonjeno, nego ćete morati dobro da se potrudite i naučite da praviti ustupke, čak i kada znate da ste u pravu. Zvezde vam savetuju da poslujete indivdualno. U martu ćete biti puni motivacije i energije, pa će sve ići glatko. Neka vas ne obeshrabre manji zastoji u aprilu jer već od maja do jula ostvarićete odlične rezultate. U drugoj polovini godine popraviće vam se financijska situacija, bilo zbog povišice, isplativog projekta, a ni nagrade i pohvale nisu isključene.

Ribe

Drage Ribe, na poslu ćete se boriti i dokazivati više nego inače. Pratiće vas osećaj da se vaše prave vrednosti ne cene dovoljno. Imate velike ambicije i želite da napredujete. Borite se jer će se vaš napor i te kako isplatiti, osobito u aprilu, julu i novembru. Posebne uspehe ostvarivaćete ako se bavite javnim radom, politikom, umetnošću, dizajnom ili bilo kakvom drugom kreativnom oblašću. Nekima se smeši uspešan život i rad u inostranstvu.

OVDE pročitajte horoskop za preostale znakove: Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava i Devicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs