Živa vatra ili mrtvo more

Datum rođenja otkriva kakvi ste u krevetu: Jedan mesec dominira!

Kažu da mesec rođenja određuje vaše osobine, pa tako i seksualne sklonosti. Proverite kakvi ste ljubavnici na osnovu meseca u kom ste rođeni
Zanimljivosti 18.02.2016. - 18:34h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Thinkstock

Mesec u kojem ste rođeni određuje kakvi ste ljubavnici, tj kakve su vam seksualne navike, tvrdi astrolog Suzi Ker Vrajt. A da li je to istina, proverite odmah:

 

Januar: Kada je petljanje sa nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista dopadne, izrazito su uporne u realizovanju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zveri u krevetu.

 

Februar: Ove osobe su jako sklone avanturama. Izuzetno su strastvene, ali tu strast ćete morati ozbiljno da zaslužite. Iako su sa vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se sa partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

 

Mart: Osobe rođene u martu obožavaju da provode vreme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks mnogo više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanosti sa partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neke sasvim nove nivoe.

 

Stari srpski horoskop: Roždanik pogađa sa neverovatnom preciznošću!

 

April: Ove osobe su veoma nezavisne pa kada se upuste u vezu sa nekim, u njoj daju sebe celog. Seks sa ovim osobama je mnogo intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osećaju prema nekoj osobi.

 

Maj: Ovim osobama je najbitnije da im je seks prijatno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim čaršavima, budite spremni na prave maratone uživanja.

 

Jun: Ove izuzetno znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje kao i ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Ako volite "prljaviji" seks, ovo je osoba za vas, a ako je seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša.

 

Jul: Da bi se uopšte dogodio seks sa ovim osobama, one moraju da osećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se sa partnerom osećaju sigurnu, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju da pruže zadovoljstvo partneru.

 

Naučnik uspeo da dokaže: Vaš mesec rođenja donosi ove bolesti!

 

Avgust: Ove su osobe razapete između dve krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će hteti da partneru osiguraju apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet sa nekim drugim. Mrze kad im govorite šta da rade u krevetu i obožavaju da pokazuju svoje seksualne veštine.

 

Septembar: Ovo su jako strastvene osobe, ali uvek se trude da kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vreme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču vrtoglavo, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti.

 

Oktobar: Oni će vam nacrtati sve što vas sa njima očekuje, upoznaće vas sa svime što možete očekivati i osećanjima koji će vas prožimati. Uživaće u celom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

 

Novembar: Ove osobe su hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da poseduju svog partnera i žele da njihov partner poseduje njih, zbog toga su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su sve uradile.

 

Decembar: Osobe rođene u decembru su jako kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Neretko je teško dublje se povezati sa njima, ali zato je seks sa njima svaki put zabavno iskustvo.

 

Ko je nastran u seksu, a ko romantičan: Mesec rođenja otkriva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...