Neretko odnos mačke i miša

Mislite da vas svekrva ne voli? Evo kako da se uverite da li ste u pravu!

Iako su sve snaje verovatno prošle razne testove kojih nisu ni bile svesne, neki znakovi odobravanja pokazuju da su uspele u teškom zadatku - da zadive svekra i svekrvu
Zanimljivosti
18:32h Autor:
Mislite da vas svekrva ne voli? Evo kako da se uverite da li ste u pravu!
Foto: Shutterstock

Svekrve su često etiketirane kao nametljive i zahtevne, a snaje kao površne, nevešte, nesposobne. Ipak koliko god loše zvučalo i koliko god različitih mišljenja na ovu temu imali, moramo da se složimo da ima i lepih primera koji dokazuju da i najkompleksniji odnos uz obostrani trud može da uspe. Iako su sve snaje verovatno prošle razne testove kojih nisu ni bile svesne, neki znakovi odobravanja pokazuju da su uspele u teškom zadatku - da zadive svekra i svekrvu.

Horoskopski znak vaše svekrve: General, savetnik ili tiranin?

Vrlo je jednostavno videti da li im se sviđate ili ne. Evo nekih znakova koji otkrivaju njihove simpatije.

1. Žele vas blizu sebe

Pravila pristojnosti nalažu da vas uljudno pozdrave i popričaju s vama kada dođete u posetu, ali ako vas redovno pozivaju i još žele da komuniciraju s vama, na dobrom ste putu. Ukoliko mama vašeg partnera želi da vas nauči novom receptu, a tata vas zove da s njim pogledate nešto na televiziji, verovatno im je prijatno s vama u društvu i žele vas pored sebe.

Trikovi kojima ćeš da pridobiješ njegove: Pokaži im koliko ga voliš, ne zaboravi važne datume!

2. Dobijate poklone

Ukoliko se sete vašeg rođendana i za praznike vas obraduju nekom lepom sitnicom, koja još pritom otkriva da su se potrudili i potražili ono što volite, to je definitivno dobar znak da ste ih osvojili.

3. Uvek ste pozvani

Kada njegova tetka ili ujak slave rođendan, njegova mama vas uvek obavesti i želi da dođete na zabavu. Očigledno joj se sviđate i želi da vas predstavi ostatku porodice. Još ako vas uhvati pod ruku smeškajući se, sasvim sigurno odobrava izbor svog sina i želi da se vama pohvali.

4. Govore lepe stvari o vama kada niste prisutni

Ukoliko vam dečko ili neko od ostatka porodice kaže da njegovi mama i tata uvek pričaju samo najbolje o vama, to je sigurno čvrst dokaz da im se sviđate. Govoriti lepo o nekome koga nema je sigurno znak prihvatanja i odobravanja.

8 najluđih izjava svekrva snajama: Neka ide na momačko veče, možda upozna novu devojku!

5. Uključili su vas i pričaju pred vama i neke svoje tajne

Osećate se uključeno u njihov porodični život. Podelili su s vama poneku porodičnu tajnu i još ričaju o vašoj zajedničkoj budućnosti s njihovim sinom. Ovo bi svakako trebalo da vam laska. Dokazuje da vas prihvataju, shvataju ozbiljno i odobravaju.

6. Na vašoj su strani

Toliko ste im se svideli i ne žele da vas izgube, pa se i te kako trude da njihov miljenik pravilno postupi. Ukoliko vas čuju da se svađate i nakon toga se zauzmu za vas, verujte da su vas potpuno prihvatili i žele da vaša veza uspe.

Prećutite nešto: Budite pobednik u druženju sa partnerovom porodicom!

7. Pišu vam poruke i zovu vas

Njegova mama vas ponekad nazove bez očiglednog razloga, samo kako bi s vama malo popričala. Seti vas se i pošalje vam poruku čak i kada nije neka godišnjica ili važan datum. Samo da vam kaže kako je naišla na sniženje ili novi frizerski salon. Ako se ovo događa, definitivno u njoj imate saveznika.

Ali, bez obzira na ove lepe ili neke druge manje lepe znakove, kada njegovi roditelji vide koliko volite i cenite njihovog sina svakako bi trebalo da vas prihvate i uvaže. Važi i obrnuto, naravno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs