Iz astrološkog ugla

Jutro, podne, veče: Sat rođenja određuje vaše postupke i raspoloženja!

Sat rođenja je važna informacija za astrologe koji izrađuju natalne karte. Međutim i sami možete na osnovu te informacije u tekstu koji sledi da saznate više o sebi, svojoj prirodi i sklonostima
Zanimljivosti
00:28h
Jutro, podne, veče: Sat rođenja određuje vaše postupke i raspoloženja!
Foto: Shutterstock

Kao što svaki dan u mesecu ima svoju numeričku vibraciju, tako i svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju, sto utiče na oscilacije našeg bioenergetskog naboja. Ovo je od posebnog značaja za sat našeg rođenja, ako znamo da se uticaj određenih planeta naizmenično smenjuje u krugu od 24 sata.

Karmički horoskop: Vage treba da porade na inicijativi, Lavovi ne smeju da omalovažavaju slabije!

Naime, nije svejedno da li smo rođeni ujutro, u podne, ili kasno uveče. Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja ćemo bolje razumeti ukoliko saznamo numeričku vibraciju sata rođenja.

Krug od 24 sata podeljen je na šest numeričkih stanica. Prva numerička stanica je između nula i četiri sata, druga između 4 i 8, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20, i šesta, poslednja, između 20 i 24 (odnosno nula) sati.

Ako ste rođeni između nula i četiri sata vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule u oblacima. Imate bujnu maštu, ali se teško snalazite u svetu fizičke stvarnosti. Rođeni ste fantast i pesnik, pa vas zato ljudi ne razumeju. Pomalo ste mesečar i vetropir ali imate plemenitu dušu.

Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

Ako ste rođeni između četiri i osam sati vas odlikuju hitrina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko se snalazite se svetu svakidašnje realnosti. Težite tome da drugima budete uzor, da se neprestano dokazujete i potvrđujete.

Ako ste rođeni između osam i dvanaest sati imate mnogo vere, nade i optimizma. Živahni ste, stalno u stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Osećajni ste i produhovljeni. Naklonjeni ste umetnosti i filozofiji, odlikuju vas vrline i talenti.

Duhovnost i astrologija: Škorpiju privlači okultizam, Lav ne priznaje nijednu veru osim svoje!

Ako ste rođeni između dvanaest i šesnaest sati vedri ste, živahni, okretni, puni energije. Praktični poslovi kao da su stvoreni za vas. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar. Ali ništa manji ni književnik ne biste bili, samo kad biste usmerili svoju energiju u tom pravcu. Imate mnogo talenata, možete biti uspešni u različitim poslovima.

Ako ste rođeni između šesnaest i dvadeset sati vi ste nemirnog, lutalačkog duha, pomalo nervozni i hiroviti. Pokreti su vam dinamični, brzo mislite i delujete. Želite što dublje da zagrabite u život, volite ga u svim vidovima i oblicima. Često menjate odluke i stavove, radite isti mah po nekoliko poslova. Ko vas ne poznaje dobro, pomislio bi da ste brzopleti, ali vi ste i te kako svesni svega što radite.

Rak sanja svoje želje, Vaga u snu nalazi rešenje: Horoskop otkriva koliko možete verovati snovima!

Ako ste rođeni između dvadeset i dvadeset četiri sata vi ste umereni, uporni i istrajni na svim poljima. Težite za tim da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti ka filozofiji i književnosti; racionalni ste i produhovljeni. Magnetski delujete na okolinu, autoritet ste u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Pomalo delujete robusno i nadmeno ali to je zbog toga što previše verujete u sebe, što ste puni samopouzdanja, životne i kreativne energije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs