Da li ste znali?

Jedan od najvažnijih aspekata u horoskopu: Prelazak Jupitera u Vagu obeležiće celu narednu godinu!

Nedelja u kojoj smo otvara novo poglavlje života koje će biti aktuelno godinu dana
Zanimljivosti
17:46h
Jedan od najvažnijih aspekata u horoskopu: Prelazak Jupitera u Vagu obeležiće celu narednu godinu!
Foto: Thinkstock

Prelazak Jupitera iz znaka Device u Vagu je nešto što će obeležiti narednih godinu dana. Olakšanje će biti osetno baš svim horoskopskim znacima. Preterana sumnjičavost, nesigurnosti, glancanje, peglanje, kritikovanje i beskrajne provere provera, gube naboj jer Jupitera u Vagi zanima kako stojimo s odnosima, dogovorima, partnerstvom, ljubavi.

Ako čeznete za partnerom, ta žudnja će se udeseterostručiti, odnosi i veze će tražiti pošten dogovor, ne kompromisno rešenje u kojem je neko zakinut nego doslovno poštenu igru u kojoj su svi zadovoljni ishodom, izgradnja takvog odnosa glavna je tema ovog tranzita.

Druženje će nam više značiti, povezivanje i udruživanje, čovek više nije ostrvo sam za sebe sledećih godinu dana, trebaju mu drugi.

Venera u znaku Vage ide prema svom sekstilu sa Saturnom i to je aspekt koji će dati konkretnu podršku ako radite na sebi ili na odnosu s nekom osobom. Saturn čak i u sekstilu traži dogovornost i konkretnost. Traži rad, koji Veneri u Vagi prirodno teško pada, zli bi rekli lenjoj, oni dobroćudni bi je ipak nazvali vazdušastom i lepršavom.

Vreme Vage je i vreme neodlučnosti, ali Saturn iz Strelca joj ipak daje preko potreban balans da bi se krenulo dalje.Vaga je estetika, pa se ove nedelje možete odlučiti za neku estetsku promenu, sebe, kuće ili… kozmetički zahvat odnosa. Ove nedelje, sledeće već imamo neke nove izazove.

Keltski horoskop upozorava: Kome vračanja ne mogu ništa, koga čekaju velike stvari u životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs