Horoskop otkriva

Super Mesec, glavni krivac: Astro nevolje u naredne dve nedelje!

Narednih 15 dana ne donosite važne poslovne i ljubavne odluke, jer vam procena možda neće biti dobra
Zanimljivosti
21:16h
Super Mesec, glavni krivac: Astro nevolje u naredne dve nedelje!
Foto: Reuters

Mesec, simbol promenljivog raspoloženja u znaku Ovna, juče se našao "preko puta" Sunca (ego) u Vagi, zato dobro razmislite pre nego što donesete važnu odluku i čuvajte se pogrešnih procena.

Pomračenje Meseca će najviše uticati na partnerske odnose, ali i na osobe koje su zbog posla prisutne u javnosti, što se posebno odnosi na žene. Ako vam je Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars blizu 4. stepena Ovna, Raka, Vage ili Jarca, više ćete osetiti uticaj pomračenja Meseca.

Pomračen Mesec obrazuje povoljan aspekt sa Saturnom u Strelcu, što otvara nove mogućnosti za saradnju sa strancima. Mesečevi nepovoljni aspekti sa Merkurom, Marsom i Jupiterom mogu se odraziti na sve vidove komunikacija, odnos sa partnerom, majkom, rodbinom, decom... Pošto Mesec simbolizuje mase, a nalazi se u Ovnu, znaku uniformisanih zanimanja, i to blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, veće su šanse za izbijanje štrajkova što je još više naglašeno kvadratom s Plutonom, planetom moći.

OVDE pročitajte astrološki profil žene Vage!

U vreme pomračenja Meseca, simbola podsvesti, vodeni znaci mogu da budu podložniji promenama raspoloženja i nesanici. Vozači bi trebalo da budu oprezniji, naročito na raskrsnicama. Ova pojava više utiče na žene koje bi trebalo da obrate pažnju na hormonski status, krvne sudove i genitalne organe.

Ipak, pomračenje nije uvek opasno, Mesec u harmoničnim aspektima sa nekim tranzitnim planetama može da donese inspiraciju i nadahnuće umetnicima, uspeh sportistima kao i tajne dogovore sa uticajnim osobama iza zatvorenih vrata. Uticaj Meseca naglašen je u Raku, Biku i Ribama, zbog čega će ovi znaci najviše osetiti pomračenje, a Jarčevi, Škorpije i Device najmanje.

Ovan (21.3. - 20.4.)

Tačka pomračenja Meseca u vašem astrološkom polju ličnosti upozorava da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Pazite se u saobraćaju. Izbegavajte alkohol.

Šta vam donosi vladavina Vage do 22. oktobra: Nezadovoljstvo na poslu, sukobi u ljubavi!

Bik (21. 4. - 21.5.)

Uticaj pomračenja Meseca u 12. astrološkoj kući utiče i na vas, i na vašeg partnera koji može biti nervozniji i nesigurniji nego inače. Odložite donošenje važnih odluka i u poslu, i u ljubavi.

Blizanci (22.5. - 21.6.)

Pomračenje Meseca u 11. astrološkom polju opominje da u ovom periodu budete oprezniji ukoliko sarađujete sa strancima kao i da izbegavate sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Promenljivo raspoloženje.

Rak (22.6. - 22.7.)

Tačka pomračenja Meseca, vašeg vladaoca, u astrološkoj je kući karijere što može da donese profesionalni uspeh i uvećanje prihoda, posebno ako se bavite umetnošću ili sportom. Pazite se u saobraćaju.

5 najjačih aduta erotičnih dama: Prave žene to rade ovako!

Lav (23.7. - 22.8.)

Pod uticajem ste pomračenja u devetom astrološkom polju, pa budite oprezniji ukoliko sarađujete sa strancima, radite u medijima, marketingu ili turizmu. Izbegavajte alkohol.

Devica (23.8. - 22.9.)

Pomračenje Meseca u vašoj osmoj astrološkoj kući upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina. Podložnost povredama.

Vaga (23.9. - 22.10.)

Tačka pomračenja Meseca u sedmom astrološkom polju donosi vam nove poslovne ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbegavajte rasprave s partnerom i potpisivanja važnih ugovora.

Oženjeni muškarci ih jure: Glavne osobine moderne ljubavnice!

Škorpija (23.10. - 22.11.)

Pomračenje Meseca u šestoj astrološkoj kući može da vam donese tajnu romansu sa osobom koja se bavi medicinom ili umetnošću. Povedite više računa o odnosu prema kolegama i izbegavajte stresne situacije.

Strelac (23.11. - 21.12.)

Pomračen Mesec u petom astrološkom polju pod uticajem Saturna u vašem znaku može da vam donese isplativu ponudu od stranaca, naročito ako ste u zrelijim godinama. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Jarac (22.12. - 20.1.)

Zbog pomračenje Meseca u četvrtoj astrološkoj kući blizu vašeg vladaoca Urana izbegavajte rasprave sa članovima familije i partnerom. Nije trenutak da započinjete privatni biznis.

OVDE saznajte šta podznak govori o vama!

Vodolija (21.1. - 19.2.)

Tačka pomračenja Meseca u vašoj trećoj astrološkoj kući donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri, naročito ako se bavite naučnim radom ili radite u medijima. Osetljiv nervni sistem. Pazite se u saobraćaju.

Ribe (20.2. - 20.3.)

Pomračenje Meseca u vašem drugom astrološkom polju donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima i sportistima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Veliki horoskop: Šta vas očekuje do kraja 2015?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs